2668

طرز تهیه سس سچوان خانگی

مواد لازم:
آب: 1/4 فنجان
فلفل قرمز: 2 فنجان(40-50 عدد) خشک شده تند
پیاز: 1 عدد
سیر: 3 قاشق غذاخوری
سس کچاپ: 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل: 2 قاشق چایخوری رب آن
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 1/4 فنجان
نمک: به میزان لازم

مرحله اول تهیه سس سچوان خانگی
خوب، برای شروع، هیچ چیز بهتر از تولیدات خانگی نیست.خانگی فوق العاده سالم و بدون مواد نگهدارنده است. بهترین بخش این است که هیچ مواد نامشخصی اضافه نمی شود و می توانید آنچه را که داخل سس می رود کنترل کنید و این سس همه کاره را می توان برای خوش طعم کردن هر وعده غذایی استفاده کرد. این به عنوان یک پایه عالی برای توفو و سبزیجات و حتی گوشت را هم بزنید.یک قاشق چای خوری به سوپ ها و کاری های خود اضافه کنید و آنها را به سطح کاملاً جدیدی ببرید. نودل ها و کاسه های برنج خود را با این سس آتشین ادویه کنید.بهترین طعم را حتی روی پیتزا، برگر و ساندویچ میل کنید. یک سس و امکانات بی پایان است.تمام مواد اولیه را روی پیشخوان آشپزخانه آماده کنید و اگر به فلفل و یا ترکیبات حساسیت دارید حتما از ماسک و دستکش آشپزخانه استفاده کنید.

مرحله دوم تهیه سس سچوان خانگی

تنها چیزی که نیاز داریم غلاف یا پوست خود فلفل قرمزخشک شده است. اگر پوست حساسی دارید، این فلفل ها ممکن است پوست شما را تحریک کنند، قبل از برداشتن دانه‌ از این فلفل‌ها حتما از دستکش استفاده کنید و تمام فلفل قرمزها از دانه خارج شده و آماده هستند. دانه ها را دور بریزید. 1/4 فنجان آب اضافه کنید و آن را آسیاب کنید تا خمیر یکدست شود. روغن کنجد را در تابه داغ کنید، سیر خرد شده، زنجبیل را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. پیازهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. در سرکه بریزید و آن را به جوش بیاورید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. طعم و مزه شیرینی و نمک آن را بدلخواه خود تنظیم کنید. سس سزچوان آماده است. وقتی کاملا خنک شد آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید و به مدت 3-4 هفته در یخچال و به مدت 6 ماه در فریزر خوب است.


مرحله سوم تهیه سس سچوان خانگی
این فلفل قرمز آنقدر تند و آتشین است که قبل از استفاده باید دانه های آن را جدا کرد. همه کارها روی بذر زدایی فلفل قرمز کامل انجام می شود و بعد از آن دستور غذا ساده است. تندی این سس را دست کم نگیرید. حتی بعد از برداشتن دانه ها، این سس همچنان بسیار تند است. بنابراین برای متعادل کردن طعم تند، شیرینی را با طعم دلخواه خود تنظیم کنید.اگر پوست حساسی دارید، این فلفل‌ها ممکن است پوست شما را تحریک کنند، مطمئن شوید که در طول فرآیند خارج کردن بذر از دستکش استفاده می‌کنید. به طور سنتی برای کوبیدن این فلفل ها از آسیاب و یا هاون استفاده می شود، اما من در اینجا از مخلوط کن استفاده می کنم زیرا نمی توانم گرمای این فلفل ها را تحمل کنم. سپس پوره مخلوط شده را به همراه ادویه ها مطابق شکل زیر بپزید.
مرحله چهارم تهیه سس سچوان خانگی
سس Szechuan دارای طعمی لذیذ و کمی شیرین با رایحه‌های سویا، سیر، زنجبیل و سرکه ملایم است تا تجربه خوردن غذاهای خوشمزه را با این سس برای شما را کامل کند و شما به راحتی برای پودر کردن ادویه ها از آسیاب برقی و یا دستی و یا هاون بکوبید و بعد از آماده کردن در شیشه درب بسته نگهدارید. شما میتوانید فلفل ها را در بازارچه های خارجی تهیه کنید و این چاشنی عالی را درست کنید و برای یکبار از آن استفاده کنید تا طعم حقیقی غذاهای عالی و تند را احساس کنید.