266
طرز تهیه آش رشته مجلسی
مواد لازم:
سبزی آش: نیم کیلو
نخود: نصف لیوان
لوبیا: نصف لیوان
عدس: نصف لیوان
رشته آش: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
نعناع خشک: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۱۰۰ گرم
تره: ۱۰۰ گرم
سبزی اسفناج: ۱۰۰ گرم
سپس عدس را هم آبکش نمایید و به همراه سبزی آش، شسته شده و ریز شده و ۸ لیوان آب دیگر به قابلمه ی غذا آن را بیافزاید. و بگذارید 30 دقیقه دیگر با شعله ی متوسط پخته شود. (نکته: در طول آشپزی حواستان باشد آب غذا کم نباشد اگر آب غذا جوش رفت و کم شد، بهتر است آب ولرم یا جوشیده شده به آن اضافه کنید تا بد طعم نشود.) هنگامی که مواد به خوبی پخته شدند، رشته های آش را هم خورد کنید و به آش اضافه کنید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه دیگر روی شعله ی ملایم پخته شود. در این میان دو عدد پیاز دیگر را به صورت نازک برش داده و در روغن به خوبی سرخ نمایید و هنگامی که طلایی شد به آن زردچوبه و نعنا خشک اضافه کنید و بعد از یک دقیقه آن را از روی شعله بردارید. هنگامی که غذا آماده شد آن را درون کاسه بریزید و با نعنا و پیاز داغی که درست کردید و کشک تزئین نمایید و نوش جان کنید.
سبزی آش: نیم کیلو
نخود: نصف لیوان
لوبیا: نصف لیوان
عدس: نصف لیوان
رشته آش: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
نعناع خشک: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۱۰۰ گرم
تره: ۱۰۰ گرم
سبزی اسفناج: ۱۰۰ گرم
سپس عدس را هم آبکش نمایید و به همراه سبزی آش، شسته شده و ریز شده و ۸ لیوان آب دیگر به قابلمه ی غذا آن را بیافزاید. و بگذارید 30 دقیقه دیگر با شعله ی متوسط پخته شود. (نکته: در طول آشپزی حواستان باشد آب غذا کم نباشد اگر آب غذا جوش رفت و کم شد، بهتر است آب ولرم یا جوشیده شده به آن اضافه کنید تا بد طعم نشود.) هنگامی که مواد به خوبی پخته شدند، رشته های آش را هم خورد کنید و به آش اضافه کنید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه دیگر روی شعله ی ملایم پخته شود. در این میان دو عدد پیاز دیگر را به صورت نازک برش داده و در روغن به خوبی سرخ نمایید و هنگامی که طلایی شد به آن زردچوبه و نعنا خشک اضافه کنید و بعد از یک دقیقه آن را از روی شعله بردارید. هنگامی که غذا آماده شد آن را درون کاسه بریزید و با نعنا و پیاز داغی که درست کردید و کشک تزئین نمایید و نوش جان کنید.