2659

طرز تهیه سس ترخون و دانه کاج

مواد لازم:
دانه کاج: 50 گرم
کره: 50 گرم
سرکه: 1 قاشق سوپخوری
آرد: 1/5 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 300 میلی لیتر
ترخون: 1 دسته
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
ابتدا ماهیتابه را گرم کرده و بدون اضافه نمودن روغن، دانه های کاج را به خوبی برشته نمایید. ترخون خرد شده و دانه های برشته شده کاج را با استفاده از مخلوط کن به خوبی پودر نمایید. سپس درون یک ظرف ابتدا کره ذوب شده و آرد را اضافه نموده و به خوبی هم بزنید.
در ادامه شیر فاقد چربی، سرکه قرمز، زرده های تخم مرغ را نیز ریخته و روی شعله ملایم قرار داده تا غلیظ شود. (در زمان قرارگیری محلول حاضر روی شعله، هم زدن متناوب الزامی است). در نهایت نیز پودر دانه کاج و ترخون را به همراه میزان لازم نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
سس شما آماده سرو کردن می باشد.نکته: این سس را میتوان به صورت تازه همراه با ماهی کبابی میل نمود.