2655
طرز تهیه سس پروانسی
مواد لازم:
گوجه فرنگی: 4 عدد
موسیر: 4 عدد
ریحان: به میزان لازم
روغن زیتون: 1/4 لیتر
آبلیمو: 1 عدد
پوست لیمو: چند تکه
سرکه سفید: 6 قاشق سوپخوری
پودر شکر: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
ماهیتابه را روی شعله ملایم اجاق قرار داده و حدود سه قاشق روغن زیتون را در آن گرم مینماییم. سپس موسیر خرد شده و ریحان را اضافه کرده و تا زمانی که نیمه شفاف شود به آرامی به پخت آن ادامه میدهیم. در مرحله بعد، آب لیموترش را گرفته و پوست شسته شده آن را رنده میکنیم و گوجه فرنگی خرد شده و پودر شکر را نیز اضافه مینماییم. مواد مخلوط شده را به خوبی هم زده و اجازه میدهیم تا کمی بپزد. سپس سرکه سفید و کمی روغن را به همراه نمک و فلفل اضافه مینماییم. شعله را طوری تنظیم میکنیم تا به جوش آید و چند دقیقه به جوشیدن خود ادامه دهد. سپس با کم کردن حرارت اجاق گاز اجازه میدهیم تا حدود یک ربع به آرامی پخته شود.
نکته: این سس را میتوان به صورت گرم و به همراه غذاهایی همچون ماهی پخته شده در فر میل نمود.
گوجه فرنگی: 4 عدد
موسیر: 4 عدد
ریحان: به میزان لازم
روغن زیتون: 1/4 لیتر
آبلیمو: 1 عدد
پوست لیمو: چند تکه
سرکه سفید: 6 قاشق سوپخوری
پودر شکر: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
ماهیتابه را روی شعله ملایم اجاق قرار داده و حدود سه قاشق روغن زیتون را در آن گرم مینماییم. سپس موسیر خرد شده و ریحان را اضافه کرده و تا زمانی که نیمه شفاف شود به آرامی به پخت آن ادامه میدهیم. در مرحله بعد، آب لیموترش را گرفته و پوست شسته شده آن را رنده میکنیم و گوجه فرنگی خرد شده و پودر شکر را نیز اضافه مینماییم. مواد مخلوط شده را به خوبی هم زده و اجازه میدهیم تا کمی بپزد. سپس سرکه سفید و کمی روغن را به همراه نمک و فلفل اضافه مینماییم. شعله را طوری تنظیم میکنیم تا به جوش آید و چند دقیقه به جوشیدن خود ادامه دهد. سپس با کم کردن حرارت اجاق گاز اجازه میدهیم تا حدود یک ربع به آرامی پخته شود.
نکته: این سس را میتوان به صورت گرم و به همراه غذاهایی همچون ماهی پخته شده در فر میل نمود.