طرز تهیه سس پاستا کدو حلوایی
مواد لازم:
اسپاگتی: 226 گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
رزماری: یک قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
آب مرغ: ¾ فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
کدو تنبل: یک فنجان
شیر: یک فنجان
اسفناج: 2 فنجان
مرحله اول تهیه سس پاستا خامه ای وگان
این سس پاستا غلیظ و خامه ای با شیر نارگیل و کدو تنبل درست می شود، بنابراین یک غذای کاملاً بدون لبنیات است! مواد تشکیل دهنده سس کدو حلوایی این سس با 226 گرم اسپاگتی (یا هر پاستا دیگری به انتخاب شما) و روغن زیتون فوق بکر یا هر روغن گیاهی و پیاز متوسط بدون پوست و نگینی خرد شده و زنجبیل تازه بدون پوست و رنده شده و رزماری تازه، خرد شده یا کمی خشک شده آن با رب گوجه فرنگی و شربت افرا یا عسل یا شربت ساده و سرکه بالزامیک یا هر سرکه ای که در دسترس یا دوست دارید. ¾ فنجان آب بدون مرغ یا آب سبزیجات ، نمک (به طعم بیشتر اضافه کنید)، کدو تنبل پخته شده و یا کنسرو شده آن (دستور تهیه پوره در آخر یادداشت ها )و 1 فنجان شیر نارگیل کنسرو شده پر چرب و سبزی اسفناج تازه، خرد شده آماده میشود.
مرحله دوم تهیه سس پاستا خامه ای وگان
پاستا را طبق دستور پشت بسته آن در مقداری آب بجوش آمده در قابلمه بریزید و کمی نمک هم به آن اضافه کنید تا پاستا نرم و پخته شود وبعد توی آبکش بریزید و کنار بگذارید. در این فاصله، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ نچسب روی حرارت گذاشته و آن را گرم کنید. پیاز خرد شده را توی ماهی تابه به روغن اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود 2 دقیقه آن را تفت دهید تا شفاف و نرم شود. سپس زنجبیل و رزماری را هم به ماهی تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا پیاز نسوزد. در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم اضافه و کمی تفت داده تا بوی خامی رب رفته و رنگ رب کمی باز شود و بعد ، شربت افرا و سرکه بالزامیک را اضافه کنید. خوب هم بزنید و به مدت 3 دقیقه بپزید. آب گوشت و نمک را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. تا مواد با هم یکدست و پخته شود.
مرحله سوم تهیه سس پاستا خامه ای وگان
در این زمان شما باید کدو تنبل و شیر نارگیل را هم با همزن خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب و صاف شود و بعد به ترکیب توی ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید و حدود 5 دقیقه آن را به بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید. حرارت را خاموش کنید، اسفناج خرد شده را هم به مخلوط تابه اضافه کنید و خوب ترکیب کنید ماکارونی پخته شده را هم اضافه کنید، خوب هم بزنید تا به خوبی با سس آغشته شود . سپس آن را سرو کنید.
مرحله چهارم تهیه سس پاستا خامه ای وگان
برای پوره کدو تنبل: اول برای این کار شما به 2/5 کیلو کدو تنبل پخته شده، شسته و خشک شده و کمی نمک نیاز دارید و فر را با دمای 400 درجه فارنهایت و یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.کدو را از طول به دو قسمت مساوی برش بزنید و بعد دانه ها و فیبر را با قاشق بزرگ فلزی یا قاشق بستنی بردارید. در صورت لزوم الیاف را با قیچی آشپزخانه ببرید. دانه ها را برای استفاده دیگری رزرو کنید.نمک را توی کدو تنبل بپاشید و بعد کدو ها را روی کاغذ روغنی توی سینی فر برگردانده و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر گذاشته تا پخته و برشته شود تا زمانی که یک چاقوی صافی به راحتی وارد و از کدو تنبل جدا شود. برای اطمینان از آماده بودن در چندین مکان تست کنید. سپس سینی را از فر خارج کرده و روی یک قفسه توری گذاشته و کدو تنبل را به مدت یک ساعت خنک با یک قاشق بزرگ، گوشت برشته شده کدو تنبل را از پوست در کاسه بریزیدد. اگر فر ندارید بصورت بخار پز روی اجاق گاز گذاشته تا پخته و نرم شود.بعد از سرد شدن آن را پوره و استفاده کنید.