26

طرز تهیه اسپاگتی وگان پوتانسکا (پاستای ایتالیایی)

مواد لازم:
اسپاگتی: 250 گرم
گوجه فرنگی: 400 گرم
گوجه گیلاسی: 2/3 فنجان (100 گرم)
زیتون سیاه: 1/3 فنجان (70 گرم)
فلفل: 1/3 قاشق چایخوری
کیپر: 2 قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
پونه: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

مرحله اول تهیه اسپاگتی وگان پوتانسکا (پاستای ایتالیایی)
این دستور العمل پاستا وگان آلا پوتانسکا به شرح زیر است: غنی از گوجه فرنگی• استفاده از سبزیجات• بدون آنچوی• خوش طعم و تند• خوش طعم و غنی• بدون گلوتن امکان پذیر است• به اندازه کلاسیک خوشمزه است و تهیه آن فوق العاده سریع و آسان است. اسپاگتی یا ماکارونی دیگر (بدون گلوتن) دلخواه • روغن زیتون • پیاز را بدون پوست خرد کنید • سیر را بدون پوست و خرد کنید • رب گوجه فرنگی • سرکه بالزامیک• پونه کوهی خشک یا سایر اوروگانو • پودر فلفل قرمز • کیپر آبکش شده • زیتون بدون هسته • گوجه فرنگی ها را خرد کنید • گوجه گیلاسی از وسط به دو نیم کنید•نمک و فلفل • 1/2 ورق نوری خرد شده به صورت تکه ای برای تزئین (اختیاری)• پارمزان وگان •ریحان تازه برای تزیین و عکس های مرحله به مرحله را ببینید!

 

مرحله دوم تهیه اسپاگتی وگان پوتانسکا (پاستای ایتالیایی)
ابتدا پاستا را طبق دستور پشت بسته آن به یک قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید تا وقتی سس پوتانسکا تمام شد، آماده شود. برای سس، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا شفاف و کمی سرخ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا معطر شود. حالا رب گوجه فرنگی، سرکه بالزامیک، پونه کوهی، فلفل قرمز و کیپر را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی های تازه را اضافه کنید و سس را روی حرارت ملایم با درب به مدت 3-5 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید. اگر سس خیلی غلیظ شد، می توانید کمی از آب پخت ماکارونی اضافه کنید.

 

مرحله سوم تهیه اسپاگتی وگان پوتانسکا (پاستای ایتالیایی)
سپس پاستا را آبکش کنید، همراه با زیتون به سس اضافه کنید و با انبر هم بزنید تا مخلوط شوند. از طعم آن بچشید و در صورت لزوم با نمک و فلفل مزه دار کنید (ممکن است به نمک زیادی نیاز نداشته باشید زیرا زیتون ها از قبل کاملاً شور هستند). در صورت تمایل مقداری پرک نوری برای طعم ماهی اضافه کنید. بعد ازاینکه پاستا آماده شده را در ظروف دلخواه کشیدید روی آن را با پارمزان وگان و ریحان تازه تزئین کنید. اگر این دستور غذای گیاهی اسپاگتی آلا پوتانسکا را امتحان کردید، در بخش نظرات زیر برای من نظر بدهید و امتیاز ستاره را در نظر بگیرید!


مرحله چهارم تهیه اسپاگتی وگان پوتانسکا (پاستای ایتالیایی)
نکاتی در مورد تهیه پاستا• کمی از آب پاستا را با سس بریزید. آب شور و نشاسته ای آن را فصل می کند و غلیظ می کند و از خشک شدن آن نیز جلوگیری می کند. می توانید تا زمانی که غلظت دلخواه را بدست آورید، اضافه کنید.• زیتون و کپر آن طعم ترشی و شور را دارند. شدت به برندی که استفاده می کنید بستگی دارد. ابتدا سس ماکارونی را قبل از چاشنی با نمک بیشتر بچشید تا مطمئن شوید که خیلی شور نمی شود.• ماکارونی خود را به مدت 1-2 دقیقه کم بپزید. این تضمین می کند که پس از مخلوط شدن در سس، "آل دنته" باقی می ماند. یا میتوانید از خمیر پاستا آماده شده در خانه آن را آماده کنید.