2594

طرز تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ: 1عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 3 حبه
ماست: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 1 قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: مقدار کافی
نان لواش: مقدار کافی
مرغ: نصفی
سماق: مقدار کافی
کاهو: مقدار کافی
سس مایونز: مقدار کافی
سس کچاپ: مقدار کافی
این ساندویچ کباب ترکی دستور تهیه بسیار آسانی دارد و در زمانی کم به راحتی قابل درست کردن است. در رسپی اصلی این ساندویچ با نان لواش درست می شود و البته در صورت تمایل می توان آن را با نان باگت نیز تهیه کرد. این کباب ترکی شامل مواد اولیه پیاز و عسل و روغن مایع و سس مایونز و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و نان لواش و سماق و سس کچاپ و ماست و کره و مرغ و کاهو می باشد و می توان آن را با هر قسمتی از مرغ درست کرد. این غذا انتخاب مناسبی برای وعده غذایی شام و یا برای ناهار می باشد و حتی می توان آن را در اندازه های کوچک و بعنوان فینگر فود نیز درست کرد و استفاده کرد.
مرحله اول تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ:
ابتدا و برای شروع کار نصف مرغ را با آب می شوریم و آبکش می کنیم. سپس مرغ را با کمک چاقو تکه می کنیم و قسمتهای مختلف مرغ را در اندازه های کوچک خرد می کنیم. سپس باید در این مرحله مرغ را مزه دار کنیم. برای مزه دار کردن مرغ به آن 1 قاشق چایخوری عسل و 2 قاشق غذاخوری ماست و مقدار کافی نمک و فلفل و زردچوبه و 3 حبه سیر رنده شده اضافه می کنیم و مواد را کاملا با مرغ ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد مرغ برود و مرغ ما مزه دار شود. سپس ظرف حاوی مرغ را با نایلون پوشانیده و مرغ را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم تا مزه ها به خورد مرغ برود.
مرحله دوم تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ:
در ادامه مرغ مزه دار شده را از یخچال بیرون آورده و داخل یک تابه مقداری روغن مایع و کره می ریزیم و مرغ را در تابه و در روغن تفت می دهیم تا رنگش عوض شود. سپس زیر گاز را ملایم می کنیم و درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم مرغ روی شعله ملایم گاز با آب خودش بپزد. سپس وقتی مرغ پخت زیر تابه را خاموش می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

مرحله سوم تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ:
سپس سراغ آماده کردن مخلفات داخل ساندویچ می رویم و برای این منظور 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست کنده و آن را به صورت خلالی خرد می کنیم و در ادامه مقداری کاهو شسته و ضد عفونی کرده و آن را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و پیاز و کاهوی خرد شده را داخل یک کاسه می ریزیم. سپس به پیاز مقداری سماق اضافه می کنیم تا مزه دار شود.
مرحله چهارم تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ:
در ادامه یک عدد نان لواش را برداشته و مقداری از مرغهای پخته شده مراحل قبل را روی نان لواش و در قسمت وسط آن می ریزیم. سپس برای مخلفات این ساندویچ کباب ترکی پیاز و کاهو خرد شده مرحله قبل را روی ساندویچ می ریزیم و مقداری سس کچاپ و سس مایونز روی ساندویچها می ریزیم و ساندویچ را کاملا می بندیم.

مرحله پنجم تهیه ساندویچ کباب ترکی مرغ:
در ادامه وقتی ساندویچ ما آماده شد آنها را در ظرف مناسبی می گذاریم و این ساندویچ خوشمزه را برای شام همراه با نوشابه و سبزی خوردن و سالاد فصل و سیب زمینی سرخ کرده و ... می خوریم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این ساندویچ خوشمزه خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کرده و میل کنید.