2593

طرز تهیه ساندویچ قارچ با پنیر سفید

مواد لازم:
قارچ: 10 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر: 4 حبه
زنجبیل: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
فلفل سبز: یک عدد
پنیر سفید: 1/2 فنجان
شوید: 1/2 فنجان
پیازچه: 3 شاخه
سیب زمینی: یک عدد
کدو سبز: 3 عدد
آب: نصف فنجان
پنیر پیتزا: نصف فنجان


مرحله اول تهیه ساندویچ قارچ با پنیر پیتزا:
ابتدا 4 حبه سیر را ریز خرد کرده و در تابه ریخته و با روغن تفت می دهیم. سپس 1 عدد فلفل سبز، 1 عدد سیب زمینی و 3 عدد کدو سبز را نگینی خرد کرده و به سیر اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس نصف فنجان آب را اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مرحله دوم تهیه ساندویچ قارچ با پنیر پیتزا:
بعد از 10 دقیقه درب تابه را بازکنید و 10 عدد قارچ خرد شده را اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری زنجبیل را هم اضافه کنید همه مواد را بهم زده و درب تابه را بگذارید در آخر 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست و 3 شاخه پیازچه نگینی راهم بی افزایید و بگذارید آب درون تابه تمام شود.

مرحله سوم تهیه ساندویچ قارچ با پنیر پیتزا:
یک ظرف تفلون آماده کرده و تمامی محتویات تابه را درون آن بریزید نصف فنجان پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا همه مواد نرم شده و پنیر آب شود، سپس از فر خارج کنید.


مرحله چهارم ساندویچ قارچ با پنیر پیتزا:
مایه آماده شده را بین نان باگت گذاشته و با کاهو و خیارشور و سس دلخواهتان میل نمایید. همچنین می توان با نان لواش و لقمه ایی هم میل نمود. نوش جان همگی تان.
نکته: می توان از نان های کوچک نیمه آماده تهیه کرد و روی هر تکه نان مقداری از مایه ساندویچ را ریخته و روی آن پنیر بپاشید و در فر قرار دهید.