طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
کلم سفید: 200 گرم
کلم قرمز: 200 گرم
ذرت: 1 عدد
جعفری: 200 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیازچه: 2 عدد
ماست: 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: 5 عدد
زردچوبه: به میزان لازم
مرحله اول تهیه سالاد مکزیکی با مرغ:
ابتدا سینه ی مرغ را به همراه کمی زردچوبه میگذاریم به مدت نیم ساعت به خوبی بپزد. هنگامی که خوب پخته شد ان را ریز ریش ریش میکنیم و در ظرف مناسب میریزیم.
مرحله دوم تهیه سالاد مکزیکی با مرغ:
کلم سفید را به همراه کلم قرمز شسته و به صورت نازک برش میزنیم ، و آن را در ظرف بزرگ و مناسبی میریزیم. میتوانید برای اینکه رنگ غذا صورتی شود .مقداری از کلم قرمز را چرخ کنید و به محتویات سالاد اضافه کنید.
مرحله سوم تهیه سالاد مکزیکی با مرغ:
چند عدد پیازچه را بشویید و حلقوی برش بزنید آن را با جعفری پاک شده و ریز شده مخلوط کنید. سپس گوجه گیلاسی را هم به قطعات ریز تقسیم کنید و آن را با کلم ترکیب کنید در آخر مرغ را به همراه ذرت و باقی مواد مخلوط کنید.
مرحله چهارم تهیه سالاد مکزیکی با مرغ:
برای تهیه ی سس این سالاد ابتدا ماست و سس مایونز را در یک کاسه ی مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل و شکر را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سس را روی سالاد بریزید و با باقی مواد ترکیب کنید تا یکدست شود.اکنون در یک ظرف مناسب سالاد را بریزید و تزیین کنید.نوش جان