طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس
مواد لازم:
کلم سفید: 200 گرم
کلم بنفش: 200 گرم
کالباس: 200 گرم
کنسرو ذرت: 1 قوطی
نمک و فلفل: به میزان لازم
ماست: 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
جعفری: 100 گرم
گوجه گیلاسی: 6 عدد
مرحله اول تهیه سالاد مکزیکی با کالباس:
ابتدا کلم سفید و بنفش را خوب بشویید و به صورت نواری برش بزنید، و آن را در کاسه بریزید. کالباس ها را ریز خورد کنید و با کلم مخلوط کنید. میتوانید مقداری کالباس اضافه نگه دارید و در نهایت از آن برای تزیین استفاده کنید.
مرحله دوم تهیه سالاد مکزیکی با کالباس:
جعفری را پاک کنید و خوب بشویید و ریز کنید.گوجه گیلاسی را هم بشویید و آن را به قطعات ریز تقسیم کنید ( میتوانید گوجه گیلاسی ها را به صورت کامل در سالاد استفاده کنید و آن را ریز نکنید که این کاملا سلیقه ایی است.) و به همراه ذرت با باقی مواد مخلوط کنید.
مرحله سوم تهیه سالاد مکزیکی با کالباس:
برای تهیه ی سس این سالاد ابتدا ماست را در یک کاسه ی مناسب بریزید و سس مایونز را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل و شکر را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سس را روی سالاد بریزید و خوب با باقی مواد ترکیب کنید تا یکدست شود.اکنون در یک ظرف مناسب سالاد را بریزید و تزیین کنید.نوش جان