طرز تهیه سالاد ماکارونی با گوشت گوساله
مواد لازم:
پاستا: یک و 1/3 پیمانه
کره بادام زمینی: 1/2 پیمانه
آب: 1/2 پیمانه
روغن کنجد: 2 قاشق چایخوری
سس سویا: یک و 1/2 قاشق غذا خوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
خیار: 2 عدد
پودر فلفل قرمز: به میزان لازم
پیازچه: 5 عدد
کاهو: یک عدد
گوشت گوساله: 300گرم
ابتدا پاستا را در ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درپوش آن بپزید تا اندکی نرم شود. سپس آن را آبکشی نمائید و زیر آب سرد بشویید و آب آن را بگیرد. کره را درون ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آب، روغن، سس خردل سفید ، آبلیمو و پودر فلفل قرمز را به آن اضافه نمائید. ترکیب را با هم کاملاً مخلوط نمائید. آن را از روی حرارت بردارید تا صاف و یکدست شود. خیار را به صورت نوارهای باریکی ببرید. پیازچه و گوشت را خرد کنید. گوشت را کاملاً سرخ نمائید. خیار، پیاز، گوشت و پاستا را مخلوط نمائید.کره بادام زمینی را روی آن بریزید و خوب به هم بزنید تا مخلوط شود. در پایان هم برگ کاهو را به آن اضافه کنید.
این خوراک را میتوانید 6 ساعت جلوتر هم آماده کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. برای این غذا فریز کردن مناسب نیست. برای پختن این خوراک میتوانید از مایکروویو هم استفاده نمائید.