طرز تهیه سالاد ماكارونی
مواد لازم:
ماکارونی شکلی: 400گرم
خیارشور: يك فنجان
ذرت: يك فنجان
نخود فرنگی: يك فنجان
هویج: دوعدد
سیب زمینی: 2عدد
سینه مرغ: نصف يك سينه
کالباس: 150گرم
شوید: يك قاشق غذاخوري
سس مایونز: 3قاشق غذاخوري
سس فرانسوی: 3قاشق غذاخوري
ماست: يك پيمانه
سس خردل: يك قاشق غذاخوري
روغن زیتون: يك قاشق غذاخوري
آبلیمو: يك قاشق غذاخوري
آب: يك ليتر
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به ميزان دلخواه
سالاد ماكاروني يكي از خوشمزه ترين سالادهاي دنياست كه مي توان با كالباس، مرغ يا سبزيجات آن را تهيه كرد. پايه اصلي اين سالاد ماكاروني فرمي يا پاستا، خيارشور و سس مايونز هستند كه انتخاب سس نيز بنا به سليقه هر فرد مي تواند متفاوت باشد.
مرحله اول تهيه سالاد ماكاروني:
نخود فرنگي و ذرت را هر كدام جداگانه با يك ليوان آب و مقداري نمك بپزيد.
مرحله دوم تهيه سالاد ماكاروني:
براي پختن مرغ و هويج ابتدا يك عدد پياز را خرد كرده در مقداري روغن سرخ كنيد سپس زردچوبه و ادويه را نيز اضافه كرده تفتي دهيد و بعد دو ليوان آب به همراه نمك در آن ريخته و سينه مرغ و هويج را در آن بيندازيد تا بپزد.
مرحله سوم تهيه سالاد ماكاروني:
قابلمه اي را تا نيمه آب كرده با مقداري نمك روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. سپس ماكاروني ها را اضافه كنيد و وقتي ماكاروني ها به اندازه كافي پختند آنها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.
مرحله چهارم تهيه سالاد ماكاروني:
نخود فرنگي و ذرت پخته شده را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند. مرغ پخته شده را نيز ريش ريش كنيد و استخوانهايش را جدا كنيد. هويج پخته شده را نيز نگيني خرد كنيد.
مرحله پنجم تهيه سالاد ماكاروني:
كالباس ها را به همراه خيارشور نگيني خرد كنيد. و با نخود فرنگي و ذرت و ماكاروني ها مخلوط كنيد.
مرحله ششم تهيه سالاد ماكاروني:
سس مايونز، سس فرانسوي، سس خردل و ماست را به همراه شويد، نمك، روغن زيتون و آبليمو با هم مخلوط كرده به مخلوط ماكاروني اضافه كنيد و خوب بهم بزنيد.
مرحله هفتم تهيه سالاد ماكاروني:
سالاد را در يخچال بگذاريد تا خنك شود سپس نوش جان كنيد.