2506

طرز تهیه سالاد شیرازی

مواد لازم:
گوجه فرنگی: سه عدد متوسط
پیازچه: یک عدد متوسط
نعنا: یک قاشق مربا خوری
نمک: به مقدار لازم
پونه کوهی: یک قاشق چایخوری
آبغوره: یک دوم لیوان متوسط
خیار: 3 عدد متوسط
پودرآویشن: یک قاشق چای خوری
گوجه، خیار و پیاز را توسط خرد کن یا با چاقو به صورت خیلی ریز خرد کرده در ظرفی مناسب میریزیم. سپس پودر آویشن، نمک، نعنا و پونه را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم تا مخلوط یکدست شود. در آخر آبغوره را روی مخلوط ریخته و کمی بهم میزنیم. سالاد را به مدت 10 دقیقه دریخچال میگذاریم تا سرد شده و آماده صرف گردد.