2500

طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم:
کاهو: یک کیلو
نان تست: 4عدد
سینه مرغ: 1 عدد
ماست: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
سس خردل: مقداری
روغن زیتون: 1 قاشق
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پارمزان: به مقدار دلخواه
سرکه بالزامیک: مقداری
مرحله اول تهیه سالاد سزار:
ابتدا مرغ را برش های یک اندازه بزنید و به آن کمی نمک و فلفل ، آبلیمو و روغن زیتون بزنید و آن را گریل کنید.

مرحله دوم تهیه سالاد سزار:
نان تست ها را به صورت مربع های کوچک برش بزنید و آن را به همراه کمی روغن زیتون و یک عدد سیر رنده شده کمی در ماهیتابه تفت دهید. تا طعم دار شود.

مرحله سوم تهیه سالاد سزار:
کاهو را بشوید و به قطعات درشت ان را خورد کنید و در کاسه بریزید و به آن مرغ گریل شده و نان تست طعم دار شده را بیافزاید.
تهیه سس مخصوص:
برای تهیه سس مخصوص این سالاد ابتدا ماست و سس مایونز و خردل را در کاسه ریخته و به خوبی هم بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل و روغن زیتون به همراه سرکه بالزامیک بیافزایید و مجددا آن را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. در آخر کمی پنیر پارمیزان به سس اضافه کنید.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و سس را در کنار سالاد سرو کنید. برای تزیین سالاد کمی روی ان پنیر پارمزان بریزید.
(شما همچنین میتوانید از انواع سبزیجات مانند جعفری یا گوجه گیلاسی و زیتون برای تزیین غذا استفاده کنید که این کار کاملا سلیقه ایی است و جز دستور غذا نیست.)