2490

طرز تهیه سالاد رنگین کمان

مواد لازم:
کاهو: 1عدد خرد شده
کلم برگ: 1عدد خرد شده
کلم قرمز: 1/4 از یک کلم خرد شده
گشنیز: 1/2فنجان خرد شده
پیازچه: 2 ساقه خرد شده
انبه: 1عدد رسیده برای سس
سیر: 1 حبه برای سس
سرکه سیب: 1/4فنجان برای سس
آب: 2قاشق غذاخوری برای سس
فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری خشک شده برای سس
نمک: کمی برای سس
آووکادو: 1 عدد خرد شده
کنجد: کمی برای تزئین
خلال بادام: کمی برای تزئین
فلفل دلمه‌ ای زرد: 1عدد خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز: 1عدد خرد شده
تازه، ترد و تمیز، این سالاد رنگین کمان رنگارنگ با سس انبه تند، سبک، سیرکننده و خوشمزه است! این سالاد بدون استفاده از روغن، بدون قند و وگان است و آن را به یک گزینه ناهار یا شام سالم تبدیل می کند خیلی از افراد هستند که نمی توانند از غذاهای گلوتن دار استفاده کنند و این سالاد سبک، درخشان و خوشمزه، به همین دلیل این سالاد رنگین کمان الهام گرفته از آسیا مخصوص آن روزهایی است که احساس می کنید باید سبکتر غذا بخورید یا در آن وعده غذایی خام روزانه قرار بگیرید! دستورالعمل های بدون شکر، بدون روغن و وگان میتوانید با خیال راحت از ترکیبات سبزیجات بیشتری مانند خیار و هویج نخود سبز و نخود زرد اضافه کرده و از طعم و رنگ و بافت بیشتری استفاده کنید.
مرحله اول تهیه سالاد رنگین کمان سریع + سالم
ابتدا سبزیجات را بعد از شستن و ضدعفونی کردن بگذارید تا کاملا آب آن گرفته شود و بعد کاهو را خرد کنید و اگر از کلم برگ بزرگ دارید 1/2 کلم برگ را نازک خرد کنید و اگر کلم برگ شما سایز کوچک است کل آن را نازک خرد کنید. و بعد همینطور کلم قرمز یا بنفش را کاملا نازک خرد کنید و سعی کنید تمام سبزیجات را مانند هم و یک دست برش بزنید تا سالاد شما زیباتر شود. و بعد فلفل های دلمه ایی زرد رنگ و قرمز رنگ را هم نازک خلال کنید و کنار بگذارید، ساقه پیازچه را نازک خرد کرده و همینطور سبزی گشنیز را تقریبا خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم تهیه سالاد رنگین کمان سریع + سالم
برای سس هم 1 عدد آوکادو و 2 فنجان انبه را برش بزنید و بادام پرک شده بدون نمک را در یک کاسه بریزید و یا می توانید کمی روی حرارت تفت داده تا تست و برشته شود و در این دستور از کنجد سیاه استفاده شده که شما می توانید با کنجد سفید جایگزین کنید و در این مرحله اول سس انبه را درست کنید و در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ادغام شود.


در یک مخلوط کن یا غذا ساز انبه خرد شده، سیر، سرکه سیب، آب، تکه های خشک و خرد شده فلفل قرمز را با نمک اضافه کنید و خوب با هم حدود 1 دقیقه ترکیب کنید تا یکدست و صاف شود و بعد در یک شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد و آماده باشد برای سرو در کنار سالاد و این ترکیب سس حدود 1-1/4 فنجان سس که برای 2 تا 4 نفر کافی است و این سس را به مدت حداکثر 5 تا 6 روز در یک ظرف در بسته در یخچال می توانید نگهداری کنید و یا 2 تا 3 ماه در یک محفظه کاملا بسته شده نگه داشته و برای استفاده چند دقیقه در یخچال بگذارید تا یخ زدایی شود.

مرحله سوم تهیه سالاد رنگین کمان سریع + سالم
در یک کاسه بزرگ و مناسب، کاهو خرد شده را با کلم بنفش خرد شده و کلم برگ سبز خرد شده و فلفل های دلمه ایی زرد و قرمز خلال شده را با پیازچه بریزید و با هم ترکیب کنید و بعد روی سالاد را با نکه های برش خورده انبه دانه های کنجد و بادام تست شده تزئین کنید.

مرحله چهارم تهیه سالاد رنگین کمان سریع + سالم
بعد شما به راحتی این سالاد را در کاسه های جداگانه تقسیم و بعد از تزئین آن را در کنار ظرف سس انبه سرو کنید و یا در زمان سرو کردن سس انبه را هم به روی سالاد بریزید و بعد از مخلوط کردن سریع آن را سرو کنید و در آخر با پاشیدن کمی گشنیز ریز خرد شده روی آن را تزئین کنید. این سالاد را می توانید در ظرف های دلخواه به صورت تک نفره و یا در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با گل های رنگین و یا سبزیجات دلخواه و یا ساده با کمی سبزی گشنیز و یا جعفری ریز خرد شده تزئین کنید و ظرف سس را تا زمانی که سالاد را سرو نکردید از یخچال خارج نکنید. همانطور که گفته شد به راحتی سالاد را با سبزیجات دلخواه می توانید تغییر داده و بجای ترکیبات توی سالاد سبزیجات و یا پروتئین های خود را جایگزین کنید.