2477

طرز تهیه سالاد ترکی

مواد لازم:
خیار: بزرگ 2 عدد
فلفل دلمه ای: سبز و قرمز 2 عدد
نمک و فلفل سیاه: 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
نعنا: 7 عدد
جعفری: 1/2 پیمانه
سماق: 1قاشق چایخوری
پنیر فتا: برای تزئین
زیتون سیاه: برای تزئین
سیر: 2 حبه
پیاز قرمز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
کاهو: 1 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
این سالاد ترکی بسیار خوش خوراک است با کاهو، خیار، فلفل، گوجه، پیاز و پنیر فتا و سسی رژیمی تهیه می‌شود. و خیلی هم سریع آماده میشود. برای تهیه سس سالاد ترکی از آب لیمو ترش و سبزیجات تازه استفاده می شود که هم طعم فوق‌ العاده‌ای به سالاد می‌دهد و هم سالم و کم کالری است. سالاد ترکی قابل سرو با غذاهای مختلف میباشد. این سالاد با غذاهایی از قبیل فلافل فوق‌ العاده است.طرز تهیه: کاهو را به صورت تکه های ریز خرد کنید. گوجه و خیار را هم نگینی خرد کنید و به کاهو اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید تخم‌ های خیار و گوجه را جدا کنید. داخل فلفل دلمه‌ای ها را خالی کنید و با چاقو به شکل رشته‌های باریک خرد کنید. پیاز قرمز را از وسط نصف کنید و آن را به صورت خلالی نازک خرد کنید. برای تهیه سس سالاد، سیرها را پوست بکنید و آن را با پشت چاقو (یا هر روش دیگری) کاملاً خرد و له کنید. آب یک عدد لیمو ترش بزرگ را بگیرید و روی سیرهای له شده بپاشید. نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه و مخلوط کنید. سپس، نعنا و جعفری خرد شده و سماق را هم اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس این سس بسیار خوشمزه را روی سالاد بریزید. برای تزئین این سالاد میتوانید از پنیر فتا که به تکه‌های کوچک تقسیم کرده اید و چند عدد زیتون سیاه استفاده کنید.