2459

طرز تهیه سالاد اندونزی

مواد لازم:
هویج: ۲ عدد
کلم سفید: نیم کیلو
کنسرو ذرت: 1 عدد
خیارشور: 4عدد
کشمش: 200 گرم
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
ماست: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سس خردل: 1 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه سالاد اندونزی:
ابتدا کلم سفید را خوب بشویید و به صورت نواری برش بزنید، و آن را در کاسه بریزید. خیار شور را به صورت نگینی ریز خورد کنید و به کلم بیافزایید.

مرحله دوم تهیه سالاد اندونزی:
هویج را هم میتوانید یا نگینی خورد کنید یا رنده کنید. که بستگی به سلیقه و ذائقه ی خودتان دارد.ذرت را هم به مواد دیگر بیافزایید و خوب همه را باهم مخلوط کنید.

مرحله سوم تهیه سالاد اندونزی:
کشمش را بشویید و در یک کاسه ی پر از آب ولرم به مدت ده دیقه اجازه دهید بماند. سپس ان را آبکش نمایید و به باقی مواد بیافزایید.
مرحله چهارم تهیه سالاد اندونزی:
برای تهیه سس ماست و سس مایونز و سس خردل را در کاسه ریخته و به آن نمک وفلفل بیافزایید و به خوبی هم بزنید.سپس آن را به محتویات سالاد بیافزاید و کاملا مواد را ترکیب کنید تا همه مواد آغشته به سس شود.اکنون سالاد ادونزی ما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنیدو سرو کنید.نوش جان