2440
طرز تهیه ژیگو
مواد لازم:
ران گوسفند: 1 عدد
سیر: 1 حبه
سرکه: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
در ابتدا ران گوسفندی را طوری جدا کنید که استخوان بالای ران بیرون بیاید. سپس استخوان مچ آن را قدری کوتاه کرده و دو حبه سیر را در آن فرو کرده و بر رویش سرکه بریزید و به مدت یک روز در یخچال قرار داده تا بیات شود. سپس گوشت بیات شده را نمک و فلفل زده را نخ پیچ نمایید. در ادامه در فر 300 درجه به مدت زمان حدود 2 ساعت بگذارید تا پخته شود و در حین پخت یک یا دو بار آن را زیر و رو کنید. یا می توانید ران را در فویل پیچیده و داخل فر قرار دهید، اما در آخر باید کاغذ را باز نمایید تا رویش برشته شود.