2438
طرز تهیه ژله ی کشمش سیاه با میوه های تازه
مواد لازم:
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
کشمش پلویی: 225 گرم
آب سیب: 1/2پیمانه
پوست لیمو ترش: 1/2 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق چایخوری
میوه: به میزان لازم
ابتدا کشمش و آب لیموترش و پوست رنده شده آنرا به مدت 5 تا 6 دقیقه در داخل مایکرویو با درجه ی تند قرار دهید تا کشمش ها نرم شوند. سپس پودر ژلاتین و نیمی از آب سیب را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید و در مایکرویو به مدت 30 تا 50 ثانیه با درجه ی تند بگذارید تا ژلاتین حل شود. بقیه آب سیب را به آن اضافه کنید و روی کشمش ها بریزید. مواد را داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد. سپس به مدت چند ثانیه کف آن را داخل آب جوش قرار دهید تا براحتی از قالب جدا شود، سپس داخل ظرف سرو برگردانید. و با کشمش و میوه فصل تزئین کنید.
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
کشمش پلویی: 225 گرم
آب سیب: 1/2پیمانه
پوست لیمو ترش: 1/2 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق چایخوری
میوه: به میزان لازم
ابتدا کشمش و آب لیموترش و پوست رنده شده آنرا به مدت 5 تا 6 دقیقه در داخل مایکرویو با درجه ی تند قرار دهید تا کشمش ها نرم شوند. سپس پودر ژلاتین و نیمی از آب سیب را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید و در مایکرویو به مدت 30 تا 50 ثانیه با درجه ی تند بگذارید تا ژلاتین حل شود. بقیه آب سیب را به آن اضافه کنید و روی کشمش ها بریزید. مواد را داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد. سپس به مدت چند ثانیه کف آن را داخل آب جوش قرار دهید تا براحتی از قالب جدا شود، سپس داخل ظرف سرو برگردانید. و با کشمش و میوه فصل تزئین کنید.