2385

طرز تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل

مواد لازم:
شکلات: 56 گرم یا 2 اونس
کرم تاتار: 1/8 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 6 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: کمی برای تزیین
خامه: 1/4 فنجان (300 میلی لیتر)
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
برای تهیه این رولت عالی شما به این لوازم که شامل همزن دستی یا برقی و کیسه قنادی یا کیسه فریزر و نوک لوله گرد بزرگ و سینی پخت لبه دار 12x17 مورد نیاز است و برای اولین کار تهیه قارچ با مرنگ برای 20 عدد است . فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 200 درجه فارنهایت روشن کنید. کاغذ روغنی را توی سینی لبه دار پهن کنید. در یک کاسه بزرگ، 2 عدد سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده و 1/8 قاشق چایخوری کرم تارتار یا آبلیمو را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا کف کند و حجمش دو برابر شود. در حالی که همزن روشن است، 6 قاشق غذاخوری شکر ریز را به آرامی داخل آن بریزید. پس از اضافه شدن تمام شکر، حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا قله های سفت و براق تشکیل شود. مرنگ را در یک کیسه لوله کشی با نوک گرد بزرگ قرار دهید. (نوک Wilton 2A )
مرحله دوم تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
نیمی از مرنگ را با قرار دادن نوک لوله روی کاغذ پوستی و فشار دادن کیسه لوله در حالی که به آرامی نوک آن را به سمت بالا حرکت می دهید، به ساقه ها وارد کنید و ستونی از مرنگ را به ارتفاع حدود 1 اینچ یا 2.54 سانتیمتر ایجاد کنید. با قرار دادن نوک لوله در حدود ½ اینچ بالای کاغذ و فشار دادن کیسه تا اندازه دلخواه، رویه های گرد را دو برابر پهن تر از ساقه های خود قرار دهید. در صورت تمایل روی و ساقه ها را با پودر کاکائو کمی بپاشید.سینی را در فر به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که مرنگ ها به راحتی از کاغذ جدا شوند در فر آن را بپزید. فر را خاموش کنید و بگذارید کاملاً در فر خنک شود. (طبق تصویر 5) پس از خنک شدن، در صورت نیاز، از یک چاقوی تیز برای جدا کردن نقاط بالای ساقه ها استفاده کنید. کف صاف قارچ ها را در 56 گرم یا 2 اونس شکلات نیمه شیرین ذوب شده آغشته کنید و روی یک ساقه قرار دهید. حدود 1 ساعت کنار بگذارید تا جا بیفتد.

مرحله سوم تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
برای خمیر رولت شکلاتی: فر را با دمای 350 فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. توی سینی فر لبه دار 12×17 اینچی یا 43 در 30 سانتیمتری را با روغن چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی سطح کاغذ را هم چرب کنید. در یک کاسه متوسط ​​2/3 فنجان(80 گرم) آرد همه منظوره، 1/3 فنجان (33 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید. بعد در یک کاسه جدای بزرگ، 7 عدد زرده تخم مرغ را اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا حجمش دو برابر بشه و سپس 3/4 پیمانه از یک فنجان حدود 100 گرم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید ، حدود 2 دقیقه تا زمانی که کاملاً پف کرده و پفکی شود، بعد در مخلوط آرد اضافه و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. (مخلوط بسیار غلیظ می شود.)
مرحله چهارم تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
در یک کاسه بزرگ دیگر با همزن های تمیز، 7 عدد سفیده ها را با سرعت متوسط ​​بزنید تا سبک و کف کند. در حالی که همزن روشن است، 1/4 پیمانه شکر باقی مانده را به آرامی اضافه کنید. حدود 4 دقیقه به زدن ادامه دهید تا سفت شود،. سفیده های زده شده را در مخلوط زرده در سه قسمت بریزید، تا زمانی که رگه های سفیدی باقی نماند تا بزنید. خمیر را به صورت یک لایه در قالب آماده شده پخش کنید. سینی را در فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کیک به آرامی پخته شود بپزید. سپس از فر خارج کرده و یک حوله تمیز را با کمی شکر قنادی بپوشانید. بلافاصله کیک داغ را روی حوله برگردانید. تابه را بردارید و کاغذ روغنی را با دقت جدا کنید. با شروع طولانی، کیک را تا حدودی با حوله چای بغلتانید. از قسمت درز خمیر روی پیشخوان به سمت پایین قرار دهید تا باز نشود و حدود 1 ساعت کاملاً خنک شود.
مرحله پنجم تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
برای توی رولت :در یک کاسه بزرگ، 1/4 فنجان (300 میلی لیتر) خامه سرد را با سرعت متوسط ​​بزنید تا غلیظ شود. 1/3 فنجان (40 گرم) شکر الک شده قنادی و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید. به زدن ادامه دهید تا سفت شود. سپس رول کیک خنک شده را باز کنید و روی حوله بگذارید. خامه فرم گرفته را روی کیک بمالید و یک حاشیه 1 اینچی 2.54 سانتیمتری بگذارید. با استفاده از حوله، کیک را دوباره رول کنید و از همان انتهای بلند شروع کنید. اگر خامه اضافی روی درز را تمیز کنید و رول کیک را به سمت پایین در سینی گذاشته و در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم تهیه رولت یولد لاگ یا بوشه دو نوئل
برای فراستینگ: 1/4 فنجان (284 گرم) کره بدون نمک نرم شده و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در کاسه ای بریزید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود. 8 قاشق غذاخوری (48 گرم) پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شود، چند بار، حدود 2 دقیقه، اطراف کاسه را با یک لیسک تمیز کنید. با همزن کم، 2/4 فنجان (330 گرم) شکر قنادی الک شده و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را هم اضافه و هم بزنید.
در حین هم زدن 2 تا 3 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته را به آرامی بریزید. سرعت همزن را به متوسط ​​افزایش دهید و حدود 2 دقیقه بزنید تا پف کند و به راحتی پخش شود. رول کیک را از یخچال خارج کنید. برش را به صورت مورب، حدود دو اینچ یا 5.8 سانتیمتر از یک انتهای آن برش دهید. ( تصویر شماره 10 )کنده را در بشقاب سرو قرار دهید. چند قاشق غذاخوری فراستینگ را در انتهای برش بمالید و به کنار چوب بچسبانید. (برش مورب باید رو به بیرون باشد.) باقیمانده فراستینگ را در سراسر رول کیک پخش کنید و انتهای آن را باز بگذارید.
با دندانه های چنگال را در یک جهت از میان خامه بگذرانید تا ظاهر پوست مانند تنه درخت طبیعی رگه دار به نظر برسد. انتهای بدون برش را برش دهید تا یک چرخش کامل نمایان شود. کیک را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود و قبل از سرو روی آن را با چند عدد قارچ مرنگ درست شده ، زغال اخته شکری و رزماری تزیین کنید و کمی شکر قنادی بپاشید.
آیا می خواهید کمی سلیقه اضافه کنید؟ 2 قاشق غذاخوری شربت ساده را با 2 قاشق غذاخوری عرقیجات مانند هل یا بهار نارنج مخلوط کنید. مخلوط را روی کیک شکلاتی خنک شده بمالید، قبل از اینکه روی آن را با فیلینگ و رول کردن بپوشانید.