طرز تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی
مواد لازم:
نان لواش: 6 عدد
گوشت لخم: نیم کیلو
روغن مایع: مقدار کافی
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
اب: 1 لیوان
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
ماست: 1 استکان
سیر: 2 حبه
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد: یک و نیم قاشق غذاخوری
شیر: 1 لیوان
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا: مقدار کافی
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
در بین این همه غذاهای مختلف ترکی در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه ترکی را که با گوشت لخم درست می شود و به شکل رولهای باریک است را برایتان می نویسم تا آن را در منزل درست کرده و برای شام و یا بعنوان فینگر فود استفاده کنید. این غذا شامل مواد اولیه نان لواش و نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز و کره و رب گوجه فرنگی و گوشت لخم و آب و ماست و آرد و پاپریکا و روغن مایع و گوجه فرنگی و سیر و شیر و سس خردل است را برایتان می نویسم تا آن را در منزل درست کرده و میل کنید.
مرحله اول تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
ابتدا و برای شروع کار نیم کیلو گوشت لخم گوسفندی را شسته و آن را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد گوشتهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و انها را در تابه کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و آن را در تابه تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی رب کم شود.
مرحله دوم تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
سپس برای اینکه گوشت ما مغز پخت شود مقدار 1 لیوان آب داخل تابه می ریزیم و درب تابه را بسته و زیر شعله را ملایم می کنیم و منتظر می شویم تا گوشت داخل تابه خوب بپزد و آب داخل تابه کشیده شود. ضمنا در همین مرحله مقدار کافی نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا برای مزه دار شدن داخل تابه اضافه کرده و منتظر می شویم تا آب داخل تابه کشیده شده و گوشتها مغز پخت شوند.
مرحله سوم تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
در ادامه سراغ آماده کردن مواد داخلی این غذا می رویم و 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس 2 عدد گوجه فرنگی را شسته و انها را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. 2 حبه سیر را نیز پوست کنده و آن را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
در ادامه سس بشامل را برای ریختن روی رولت ها تهیه می کنیم و برای این منظور 1 قاشق غذاخوری کره را داخل یک طرف می ریزیم و ظرف را روی گاز می گذاریم تا کره آب شود و به آن یک و نیم قاشق غذاخوری ارد اضافه می کنیم و ارد را با کره مخلوط می کنیم و در ادامه 1 لیوان شیر را با مواد قاطی می کنیم و مواد داخل تابه را مدام هم می زنیم و منتظر می شویم تا مواد ما بجوشد و غلیظ شود. سپس وقتی غلظت مواد مناسب شد مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و زیر گاز را خاموش می کنیم.
مرحله پنجم تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
در ادامه یک عدد نان لواش را برداشته و از مواد گوشتی در وسط نان می ریزیم و مقداری روی آن برای خوشمزه شدن گوجه فرنگی خرد شده و پیاز خرد شده می ریزیم و سس خردل همراه با مقداری ماست روی نان می ریزیم. سپس ساندویچ ها را بسته و آنها را رول می کنیم.
مرحله ششم تهیه رولت ساندویچ گوشت ترکی:
در ادامه نانها را به صورت فواصل متوسط برش می زنیم و از سس بشامل تهیه شده روی رولت ها می ریزیم. اکنون رولت ساندویچ گوشت ترکی ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی می گذاریم و این غذای خوشمزه را تهیه کرده و برای وعده غذایی شام میل کنید.