طرز تهیه رولت دو رنگ مرغ و گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 300گرم
فیله مرغ : 300گرم
جعفری : 100گرم
هویج : 50گرم
زرشک : 50گرم
گردو خرد شد : 70گرم
پیاز : 2عدد
روغن مایع : 80گرم
رب گوجه فرنگی : يك پيمانه
آبلیمو : 3قاشق غذاخوري
زعفران دمکرده : نصف فنجان
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
پودر دارچین : 1 قاشق چايخوري
ادویه کاری : 1 قاشق چايخوري
کدو : يك عدد
گوجه فرنگی : 2عدد متوسط
آب : به مقدار لازم
مرحله اول تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
ابتدا يك عدد پياز را چرخ كنيد نيمي از آن را با فيله هاي مرغ چرخ كنيد و نيمي از پياز را نيز با گوشت چرخ كرده ( گوساله يا گوسفندي) مخلوط كنيد. سپس زردچوبه، ادويه و نمك و فلفل و دارچين را نيز به هردو اضافه كنيد.
مرحله دوم تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
براي تهيه سس رولت يك پياز را رنده كرده با مقداري روغن سرخ كنيد و رب را به آن اضافه كرده تفت دهيد. سپس نمك و فلفل و آبليمو و گوجه فرنگي رنده شده را نيز به آن اضافه كنيد و در آخر يك ليوان آب جوش به آن بيافزاييد و شعله را خاموش كنيد.
مرحله سوم تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
گوشت مرغ را روي سلفون پهن كنيد به طوري كه قطر آن يك و نيم سانتي متر باشد. سپس گوشت قرمز را روي آن پهن كنيد و خوب صاف كنيد. سپس جعفري خردشده، هويج حلقه اي شده ، كدوي پخته حلقه اي شده، زرشك و گردوي خردشده را روي آن ها بريزيد و خوب پخش كنيد.
مرحله چهارم تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
آن ها را از يك طرف به صورت رولي بپيچيد و سپس داخل تابه دوطرفه يا تابه چدني بگذاريد.
مرحله پنجم تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
سس آماده شده را اطراف آن بريزيد. درب آن را بگذاريد تا يك ساعت ونيم با حرارت ملايم بپزد.
مرحله ششم تهيه رولت دو رنگ مرغ و گوشت:
سپس رولت را درآورده پس از سردشدن برش بزنيد و نوش جان كنيد.