طرز تهیه رول هلالی خانگی آسان
مواد لازم:
نمک: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 390 گرم
شیر ولرم: 170 میلی لیتر
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 170 میلی لیتر
کره: 57 گرم
مخمر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 32 گرم
مرحله اول تهیه رول هلالی خانگی آسان
در ابتدا مواد مورد نیازتان را روی پبشخوان آماده کنید برای3 فنجان آرد ابتدا با قاشق آرد را توی فنجان اندازه گیری بریزید و با لبه چاقو روی آن را صاف کنید و بعد در یک کاسه بریزید و یا با ترازوی دقیق آرد را اندازه گیری کرده و توی کاسه بریزید. شیر باید گرم باشد . حدود (به طور ایده آل در حدود 95 درجه فارنهایت مانند غذای کودک داغ نیست): 170 میلی لیتر (3/4 فنجان - 1/2 قاشق غذاخوری) و تخم مرغ و کره: 57 گرم (1/4 فنجان یا 4 قاشق غذاخوری) یا مخمر (مخمر خشک فوری/فعال): 1 قاشق چایخوری و شکر: 32 گرم یا 2 1/2 قاشق غذاخوری و نمک: 1 قاشق غذاخوری را آماده کنید. این دستور تهیه رول هلالی خانگی آسان به شما کمک می کند تا رول های هلالی بسیار نرم و کرکی درست کنید که روی میز شام شگفت انگیز به نظر می رسد. در کمتر از دو ساعت 12 عدد درست کنید.
مرحله دوم تهیه رول هلالی خانگی آسان
در یک کاسه، اجازه دهید همه مواد را با هم شامل شیر، شکر، مخمر، تخم مرغ، نمک، کره و آرد را اضافه کرده و با هم اضافه کرده و آنها را مخلوط کنید تا یک توده از خمیر تشکیل شود. سپس خمیر را روی سطح کار تمیزی منتقل کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و کشدار شود. فقط یک خمیر خوب ورز داده شده می تواند هلال های نرم و پفکی ایجاد کند.بعد از ورز دادن خمیر را مانند یک توپ گرد کرده و بگذارید تا حجم خمیر در دمای محیط دو برابر شود و بعد خمیر را کاملا با وردنه روی سطح آردپاشی شده آن را پهن کنید.
مرحله سوم تهیه رول هلالی خانگی آسان
بعد از پهن کردن خمیر بشکل دایره خمیر رول هلالی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و شکل دهید، حالا خمیر رول هلالی خود را تقسیم کرده و شکل می دهیم و هنگامی که خمیر رول شام سریع ما آماده شد، خمیر را به شکل دایره ای به ضخامت تقریباً 5-6 میلی متر (قطر 14 اینچ) باز کنید.خمیر مدور را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس هر ربع را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.هر تکه از خمیر را بردارید و حالا هر تکه از خمیر را از سمت پهنتر به سمت نوک باریک خمیر بغلتانید تا شکل کروسانی پیدا کند.
مرحله چهارم تهیه رول هلالی خانگی آسان
تمام رول های هلالی را بدین ترتیب آماده کرده و توی سینی فر نچسب یا روی کاغذ روغنی یا سینی فری که خوب چرب کرده اید قرار دهید. روی آن ها را با یک نایلون یا سلفون بپوشانید و اکنون برای سفت شدن یا بالا آمدن آماده هستند. بعد خمیر رول های هلالی را حدود 60 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و حجم آنها دو برابر شود، در محیط گرم بگذارید. بعد از یک ساعت روی آن رول ها را با یک قلمو مو یا برس از تخم مرغ هم زده شده بمالید تا رول ها در هنگام پخت براق و طلایی شوند.حالا آنها آماده هستند تا داخل فر بروند .حالا رول های هلالی کره ای ما پف کرده و آماده رفتن به فر برای پخت هستند. رول ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه (19 تا 21 دقیقه) بپزید.اگر رولتهاکم پخته شوند، داخل آن خمیری میشود و بوی مخمر میدهد. بنابراین رولهای هلالی را به اندازه کافی برای ۱۹ تا ۲۱ دقیقه بپزید و بعد از خارج کردن از فر روی رول ها را با کره چرب کرده تا نرم و براق شود.