طرز تهیه رول سوشی وگان
مواد لازم:
برنج: 1-1/3 فنجان (250 گرم)
آب: 1-1/2 فنجان (350 میلی لیتر)
سرکه: 1-2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
انبه: 1/2 از یک عدد
گردو: 3-4 قاشق غذاخوری (25 گرم)
گوجه فرنگی: 12 عدد
آووکادو: 1 عدد
اسفناج: 1 فنجان
پنیر خامه ای: 3 قاشق غذاخوری (50 گرم)
شکر: 1 قاشق غذاخوری
جلبک نوری: 6 برگ
پیازچه: به میزان لازم
کنجد: به میزان لازم
مرحله اول تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
مواد لازم (برای 5 ساندویچ + 2 رول) شما به این مواد نیاز دارید که شامل • 1-1/3 فنجان (250 گرم) برنج سوشی • 1-1/2 فنجان (350 میلی لیتر) آب • 1-2 قاشق غذاخوری سرکه برنج • 1/2 قاشق چایخوری نمک • 1 قاشق غذاخوری شکر • 6 عدد برگ جلبک دریایی نوری در ابتدای کار اول برنج سوشی را بپزید• برنج سوشی و آب را در قابلمه اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته آن را بجوشانید. سپس حرارت را ملایم کرده و با درب بسته حدود 10-15 دقیقه بپزید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید برنج حدود 5 دقیقه بدون درب دم بکشد. سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کمی روی آنرا پهن کنید و بگذارید خنک شود.
مرحله دوم تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
• سرکه برنج، شکر و نمک را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد تا شکر و نمک حل شود. سپس بگذارید خنک شود و به آرامی داخل برنج بریزید و آن را کمی هم زده تا با هم ترکیب و مزه دار شود
مرحله سوم تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
پر کردن / تاپینگ (به انتخاب) • 3 قاشق غذاخوری (50 گرم) دستور العمل های خانگی پنیر خامه ای گیاهی • 1 فنجان اسفناج با برگ های کوچک تازه• 1 عدد آووکادو بدون هسته و برش خورده • 1/2 انبه پوست کنده، هسته گرفته و اسلایس شده • 12 عدد گوجه فرنگی خشک ریز خرد شده • 3-4 قاشق غذاخوری (25 گرم) گردو یا سایر مغزها/( به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید) • سبزیجات را ریز خرد کنید و سایر مواد را برای پر کردن سوشی وگان خود آماده کنید. گردوها را درشت خرد کرده و در صورت تمایل برای طعم بیشتر در تابه تفت دهید.
مرحله چهارم تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
رول سوشی ( ماکی ) یک جلبک دریایی نوری را روی یک تشک بامبو سوشی قرار دهید. برنج را به طور مساوی روی آن بمالید و تقریباً یک مقدار باقی بماند. 0.5 اینچ (حاشیه 1-2 سانتی متر) در بالا (همانطور که در عکس های مرحله به مرحله بالا نشان داده شده است). روی آن را با تاپینگ های دلخواه (پنیر خامه ای، اسفناج، آووکادو، انبه، گوجه فرنگی و گردو) بریزید. انتهای نوری را با کمی آب مرطوب کنید و با استفاده از حصیر سوشی، کمی فشار وارد کنید.• در آخر رول را با چاقوی تیز به قطعات مساوی برش دهید.
مرحله پنجم تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
ساندویچ سوشی (Onigirazu): یک جلبک دریایی نوری را روی یک تشک سوشی قرار دهید. حدود 1-2 قاشق غذاخوری برنج را در مرکز ورقه نوری قرار دهید و کمی صاف کنید. سپس روی آن را با مواد رویه بریزید و در صورت تمایل با یک لایه دیگر برنج تمام کنید. گوشه ها را با احتیاط به سمت مرکز تا کنید و با انگشتان خیس کمی به هم فشار دهید. ساندویچ سوشی را برگردانید، آن را به شکلی درآورید و اجازه دهید چند دقیقه بماند و سپس از وسط نصف کنید.سوشی وگان خود را به دلخواه با پیازچه و دانه های کنجد تزئین کنید و با سس دیپینگ سرو کنید.
مرحله ششم تهیه رول سوشی وگان + دستور العمل آسان
برای فیلینگ البته می توانید از هر سبزی و میوه و همچنین سس، تاهین یا اسپری استفاده کنید، بسته به چیزی که دوست دارید و در خانه دارید.البته، اگر به گردو حساسیت دارید (یا آن را دوست ندارید)، می توانید از نوع دیگری از آجیل یا جایگزین هایی با جایگزین بدون آجیل استفاده کنید. به عنوان مثال، آجیل کاج برشته شده یا تخمه آفتابگردان، یک جایگزین عالی هستند.سوشی در بسته بندی شده و در یخچال نگهداری می شود، باقی مانده سوشی تا 3 روز نگهداری می شود و همچنین می تواند منجمد شود. برای اینکه برنج خشک و سفت نشود، همیشه خوب است آن را با مایه خامه ای پخش کنید.