2292
طرز تهیه رشته پلو با گوشت
مواد لازم:
برنج: 200گرم
گوشت: 250 گرم
رشته پلویی: 700گرم
پیاز: 2عدد
رب گوجه فرنگی: 1قاشق سوپ خوری
زعفران دمکرده: 1قاشق سوپ خوری
روغن: 150 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
برنج را یک ساعت قبل خیس می کنیم و آن را داخل ظرف آب جوشی که روی حرارت قرار دارد می ریزیم
قبل از آب کش کردن رشته ها را نیز به آن اضافه می کنیم تا کمی جوش بخورد.سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می ریزیم و بعد از آبکش کردن آن را دم می کنیم.
گوشت را با پیاز سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی ،فلفل سیاه، زردچوبه، نمک را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود
پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید ،برنج را توی دیس می کشیم و گوشت را روی آن می ریزیم
برای تزئین می توانیم مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزیم
برنج: 200گرم
گوشت: 250 گرم
رشته پلویی: 700گرم
پیاز: 2عدد
رب گوجه فرنگی: 1قاشق سوپ خوری
زعفران دمکرده: 1قاشق سوپ خوری
روغن: 150 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
برنج را یک ساعت قبل خیس می کنیم و آن را داخل ظرف آب جوشی که روی حرارت قرار دارد می ریزیم
قبل از آب کش کردن رشته ها را نیز به آن اضافه می کنیم تا کمی جوش بخورد.سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می ریزیم و بعد از آبکش کردن آن را دم می کنیم.
گوشت را با پیاز سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی ،فلفل سیاه، زردچوبه، نمک را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود
پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید ،برنج را توی دیس می کشیم و گوشت را روی آن می ریزیم
برای تزئین می توانیم مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزیم