2291

طرز تهیه رشته پلو با کفتاکباب

مواد لازم:
مرغ: 455 گرم
جعفری: 1/4 فنجان
پیاز: 1/2 از یک عدد
سیر: 1 حبه
پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
برنج: 2 فنجان

مرحله اول تهیه رشته پلو با کفتاکباب
قبل از شروع فرآیند پخت و پز، مهم است که 2 فنجان برنج دانه بلند را بشویید.یا میتوانید برنج را در یک آبکش بریزید و با آب شسته و یا در همان ظرف مرتب آب آن را دوربریزید تا آب روی برنج شفاف شود. سپس بسته به مدت زمانی که دارید، آن را بین 5 تا 20 دقیقه در یک آب خیس کنید.


مرحله دوم تهیه رشته پلو با کفتاکباب
برای این کفتا ها شما به مرغ چرخ کرده و جعفری ریز خرد شده و 1/2 از یک پیاز زرد کوچک ریز خرد شده و سیر فشرده شده و پودر دارچین و نمک و پودر فلفل سیاه نیاز دارید. برای خرد کردن فقط برگ جعفری و پیاز از غذاساز استفاده کنید. پیازها از خرد کردن آنها بعد از جعفری در غذاساز رنگ سبزی دارند. این کار خرد کردن را آسان‌تر می‌کند و نتیجه یک قوام ریزتر است که برای درست کردن کفته کباب عالی است.
در صورت لزوم رطوبت اضافی را از جعفری و پیاز جدا کنید. این امر مخصوصاً اگر از غذاساز برای پیازها استفاده کنید، صدق می کند زیرا از این طریق مایع بیشتری آزاد می کنند. فقط از یک دستمال کاغذی استفاده کنید تا آن را تا حد امکان خشک کنید.برای جایگزینی از سینه مرغ بدون استخوان و/یا ران مرغ استفاده کنید. به راحتی می توانید مرغ را خودتان در غذاساز آسیاب کنید. اگر این کار را انجام می دهید، پس از ریختن جعفری و پیاز، مرغ را پالس کنید. همچنین استفاده از تکه های مرغ نیمه یخ زده هنگام آسیاب کردن کمک می کند. هنگام درست کردن کفتای مرغ، دستان خود را با آب یا روغن مرطوب کنید. این کمک می کند مطمئن شوید که هنگام شکل دادن به دستان شما به آنها نمی چسبد.اگر از سیخ برای کباب کردن استفاده می کنید، مخلوط کافتا را در یخچال بگذارید. وقتی مخلوط مرغ سرد است، کمک می‌کند بهتر به سیخ بچسبد، که اگر آن‌ها را روی کباب‌پز در فضای باز کباب می‌کنید، کمک می‌کند.

 

مرحله چهارم تهیه رشته پلو با کفتاکباب
مرغ چرخ شده، جعفری، پیاز، سیر و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید. از دستان خود برای ترکیب کردن استفاده کنید تا مخلوط به خوبی مخلوط شود. کمی چسبناک به نظر می رسد، اما خوب است. کفتا را به شکل مستطیلی به ضخامت حدود 1 اینچ یا 3 سانت در آورید. می توانید آنها را روی سیخ چوبی یا بدون آن فرم دهید.میتوانید توی فر یا تابه و یا روی گریل این کباب ها را آماده کنید. باقیمانده غذا را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. آنها حدود 3-4 روز در یخچال ماندگاری دارند.می توانید کافه یا پتی را زودتر درست کنید و تا 3 ماه در فریزر بگذارید. پس از آماده شدن برای گریل کردن، آنها را یک شب یا حداقل به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

مرحله پنجم تهیه رشته پلو با کفتاکباب
در یک قابلمه متوسط نچسب، 2 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. 1/2 فنجان رشته پلویی را اضافه کنید و بپزید و مرتب هم بزنید تا همه ورمیشل ها به رنگ قهوه ای طلایی درآیند. مواظب باش نسوزد. برنج را روی ورمیشل پخته شده بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود و برنج را با روغن زیتون آغشته کنید. در صورت تمایل با 1/2 قاشق چایخوری نمک و کمی دارچین مزه دار کنید. 4 فنجان آب اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. آب در این فرآیند کاهش می یابد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه بپزید. وقتی برنج کاملا پخته شد، 5 دقیقه درب قابلمه را با یک حوله تمیز بپوشانید. حوله به بسته شدن درب و جذب بخار کمک می‌کند تا برنج پف‌دار و بدون کلوخ بماند. و اجازه دهید 5 دقیقه برنج به همان حالت بماند. سپس درب آن را باز کرده و با چنگال پف کنید. در صورت تمایل با کمی جعفری تازه و آجیل برشته شده گرم سرو کنید. باقیمانده غذا را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. آنها حدود 5-7 روز در یخچال ماندگاری دارند.


مرحله پنجم تهیه رشته پلو با کفتاکباب
روی برنج را با دانه کاج و بادام تفت داده شده تزیین و با کباب و سالاد و سماق آن را کامل و سرو کنید. به طور سنتی از برنج سفید دانه بلند، برنج آب پز یا برنج باسماتی استفاده می کنید. برنج نیم پز بهترین بافت را دارد، اما بیشتر فرآوری شده است، بنابراین من معمولا دانه بلند یا باسماتی را انتخاب می کنم. اساساً رشته فرنگی نازک ماکارونی کوتاه است که نماد برنج لبنانی است. در واقع این غذا را به دلیل نقش مهمی که ورمیشل ایفا می کند گاهی برنج ورمیشل نامیده می شود. اگر ماکارونی ورمیشل را پیدا نکردید، می توانید از کاپلینی (نازک تر از اسپاگتی) استفاده کنید و آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. اندازه سرو: هر وعده ¾ فنجان برنج پخته است (که تقریباً ¼ فنجان برنج خشک است).