2267

طرز تهیه رامن

مواد لازم:
نودل: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سبزی: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زنجبیل: به مقدار خیلی کم
پیازچه: ۳ عدد
هویج: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری


سلام دوستان عزیزم
رامِن یک غذای خوشمزه ای است برای زمان هایی که عجله دارید و زمان کافی برای درست کردن غذا ندارید. رامن غذایی است که در بعضی کشور ها به ویژه کره و ژاپن سرو می‌شود و در این کشور ها طرفدار دارد. ابتدا به بررسی کالری ها‌ی موجود در غذا می‌پردازیم:
نمک ..... صد گرم = صفر کالری
سیر ...... صد گرم = صد و بیست کالری
رب گوجه فرنگی ..... صد گرم = هفتاد و شش کالری
کره یا روغن ..... صد گرم = صفر کالری
فلفل .... صد گرم = صفر کالری
هویج ..... صد گرم = سی کالری
پیازچه ..... صد گرم = سه کالری
سبزی خوردن ..... صد گرم = سی و شش کالری
تخم مرغ متوسط ..... چهل و چهار گرم = شصت و سه کالری
نودل .... چهل و چهار گرم = دویست کالری (بیشتر نودل ها دویست کالری دارد) (خود بسته‌ی نودل‌ ها مقدار کالری موجود در بسته‌ی نودل درج شده است)


مرحله اول تهیه‌ی رامن:
در مرحله ی اول پیشنهاد ما به شما استفاده از نودل گوشت است که طعم بهتری نسبت به سایر نودل ها دارد. ابتدا پیازچه ها را به همراه سبزی خوردن (ریحان، تره، شاهی، ترخون، نعنا) پاک می‌کنیم و درون ظرف می‌ریزیم و درون آن آب سرد می‌ریزیم چند دقیقه حدودا پنج تا ده دقیقه صبر می‌کنیم تا گِل ها‌ از سبزی جدا شده و در انتها‌ی ظرف ته نشین شود سپس با آب سرد سبزی ها را می‌شوریم.
نکته : اگر با آب گرم سبزی ها و پیازچه ها خیس یا شسته شوند سبزی ها و پیازچه ها پلاسیده می‌شوند پس با آب سرد آنها را خیس می‌کنیم و می‌شوریم.
پس از شستن سبزی ها آنها را درون سبد می‌گذاریم تا کمی خشک شوند سپس آنها را خرد می‌کنیم پیازچه ها را نیز به قطعات پنج میلی‌متر خرد می‌کنیم.

 

مرحله دوم تهیه‌ی رامن:
مقداری آب درون قابلمه می‌ریزیم روی اجاق گاز گذاشته و زیر آن را روشن می‌نماییم تخم‌مرغ ها را برمی‌داریم و می‌شوریم و درون قابلمه می‌گذاریم تا آب همراه تخم‌مرغ ها بجوشد پس از جوشیدن آب، درِ قابلمه را می‌گذاریم و پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا تخم‌مرغ ها بپزد سپس تخم‌مرغ ها را زیر شیر آب سرد می‌گیریم و پوست آنها را می‌کنیم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.
نکته: تخم مرغ ها بلافاصله زیر شیر آب سرد می‌گیریم زیرا پوست تخم مرغ ها راحت تر و سریع تر کنده می‌شود.


مرحله سوم تهیه ی رامن:
در قابلمه ای دیگر مقداری آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید نودل گوشت را باز می‌کنیم و درون قابلمه می‌اندازیم یک دقیقه بعد که نودالیت کمی نرم شد نودل را هم میزنیم تا نودل ها از هم جدا شوند.


مرحله چهارم تهیه ی رامن:
در این زمان که نودل‌ها نرم می‌شوند سیر و هویج ها را پوست می‌گیریم و می‌شوریم و نگینی خرد میکنیم.


مرحله پنجم تهیه ی رامن:
پس از گذشت ده دقیقه از زمانی که نودل را گذاشتیم سبزی، پیازچه، هویج، سیر و چاشنی نودالیت را به نودل درون قابلمه اضافه می‌کنیم یک قاشق کره (می‌توانیم بجای کره از روغن زیتون استفاده کنیم.) را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا مواد درون قابلمه پخش شوند.


مرحله ششم تهیه ی رامن:
پس از گذشت پانزده دقیقه یک قاشق رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و نمک، فلفل و زنجبیل را هم اضافه میکنیم و هم می‌زنیم و درِ قابلمه را می‌گذاریم به آن فرصت می‌دهیم تا غذا جا بی‌افتد.
نکته ۱: مقدار زنجیبل باید خیلی کم باشد به اندازه ی سر قاشق غذاخوری باشد زنجبیل خاصیت سیر کنندگی و گرما زایی دارد. غذا‌ها‌ی گرما‌زا با افزایش دما‌ی بدن به سوخت و ساز و کالری سوزی بدن کمک می‌کند.
نکته ۲:
_کشور های آسیای شرقی این غذا را بسیار بسیار تند سرو می‌کنند.
_می‌توانیم مقداری سس سویا برای خوشمزه تر شدن غذا اضافه کنیم.
_بسیاری از افراد سیب‌زمینی، ژامبون و مرغ به آن اضافه می‌کنند.
_اگر دوست دارید نگذارید زیاد آب غذا تبخیر شود و در صورت تمایل می‌توانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
پس از گذشت چند دقیقه غذا‌ی ما آماده است.

غذای ما آماده است نوش جان