طرز تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی
مواد لازم:
شیر ولرم: 3/4 لیوان
کره: 30 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
خمیر مایه: 1 قاشق مربا خوری
وانیل: مقدار کافی
نمک: یک پنس
آرد: حدود 2 لیوان
مارمالاد: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
در این مطلب طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین خوردنی های موجود را که از نظر طبقه بندی در دسته شیرینی و کیک قرار می گیرد برایتان می نویسم و آن چیزی نیست بجز دونات خانگی آلمانی که داخل آن با مارمالاد با طعم های مختلف پر می شود و بسیار خوشمزه است. دونات آلمانی مربایی طرز تهیه راحتی داشته و وقتی آماده شد مانند اکثر دوناتها در روغن داغ سرخ می شود و این دونات شامل مواد اولیه شیر ولرم و تخم مرغ و نمک و کره و خمیر مایه و آرد و شکر و وانیل و مارمالاد است و در زمانی کم قابل درست کردن است.
مرحله اول تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی:
ابتدا و برای شروع کار3/4 لیوان شیر ولرم با دمای تقریبی 45 درجه سانتی گراد و خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط می کنیم و 10 دقیقه منتظر می شویم تا خمیر مایه عمل کند و حجم مواد ما بیشتر شود و حبابدار شود.
مرحله دوم تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی:
سپس 1 عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال در آورده بودیم تا هم دمای محیط شود را داخل یک ظرف می شکنیم و به آن یک پنس نمک و 30 گرم کره ذوب شده و وانیل را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم هم می زنیم و مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه عمل آمده مرحله قبل را به آنها اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مرحله سوم تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی:
سپس حدود دو لیوان آرد و 1 قاشق مرا خوری بکینگ پودر را داخل یک ظرف با هم مخلوط می کنیم و آنها را الک می کنیم و مواد آردی را به مواد خمیر دونات در مرحله قبل اضافه می کنیم و خمیر را با دست کمی ورز می دهیم و اگر خمیر حالت چسبندگی داشت مقدار بیشتری ارد اضافه می کنیم و در حدی آرد می ریزیم که خمیر به دست نچسبد و نرم باشد. سپس روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا خشک نشود و به خمیر برای مدت یک ساعت و نیم داخل آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم خمیر ما دو برابر شود.
مرحله چهارم تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی:
سپس بعد از استراحت پف خمیر را با دست می گیریم و از خمیر حدود 20 چانه جدا می کنیم و با دست آنها را خوب گرد می کنیم. سپس مجددا روی خمیر را می پوشانیم و به خمیر برای مدت 20 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
مرحله پنجم تهیه دونات آلمانی مربایی خانگی:
سپس داخل یک تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد دوناتهای گرد شده را در روغن داغ خوب سرخ می کنیم و سپس آنها را زیر و رو می کنیم و وقتی دونات پخت آنها را از روغن داغ بیرون می آوریم و داخل دوناتها را با مارمالاد با طعم دلخواه پر می کنیم.
اکنون دونات آلمانی مربایی ما آماده است و آن را در ظرف مناسبی می گذاریم و آن را برای عصرانه همراه با چای و یا شیر و یا قهوه می خوریم و یا آن را برای مهمانی ها درست می کنیم و با این شیرینی خوشمزه مربایی از مهمانها پذیرایی می کنیم. نوش جان