طرز تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
مواد لازم:
آب ولرم : 340 میلی لیتر تقریبا 1 و 1/3 فنجان
آرد : 500 گرم
نمک : 1 قاشق غذاخوری
مخمر : 5 گرم یا 1 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
مواد لازم برای این رول سیاباتا•آب ولرم •آرد همه منظوره • نمک • مخمر خشک فعال نیاز دارید. روش نسبتاً ساده است و ما حتی از میکسر در سرعت بالا استفاده نمی کنیم! بنابراین در یک مخلوط کن، آب را اضافه کنید. حتما ابتدا آب را اضافه کنید! در کاسه ای دیگر آرد، نمک و مخمر را با هم الک و مخلوط کنید. این را روی آب اضافه کنید. از قلاب خمیر برای میکسر خود استفاده و به مدت 10 دقیقه با سرعت کم مخلوط کنید. برای لحظه آخر آن را به سرعت متوسط برسانید. اگر می خواهید خمیر غلیظ و کشدار باشد، خمیر را به یک کاسه بزرگ روغنی اضافه کنید و با یک حوله یا درب آن را شل بپوشانید. اجازه دهید به مدت 1 و 1/2 تا 2 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود. براینکه بتوانید براحتی خمیر ها را جابجا کنید . یک کاغذ روغنی را به شش قسمت برش بزنید و بعد توی یک سینی برش های کاغذ را قرار دهید.
مرحله دوم تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
سپس خمیر را بعد از کمی ورز دادن به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر توپ خمیر را گرد کرده و روی برش های کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید.این فرآیند پخت را بسیار آسان تر می کند! سپس کمی روی خمیر را آرد پاشی کنید و روی آنها را با یک نایلون بپوشانید و اجازه دهید 1 و 1/2 ساعت دیگر یا تا زمانی که حجم آنها دو برابر شود. وقتی نوبت به پخت این نان ها می رسد، دو گزینه دارید یا توی قابلمه یا همان فر هلندی و یا توی سینی مخصوص فر ، بنابراین وقتی 30 دقیقه از زمان آماده شدن خمیر باقی مانده است، فر را از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله سوم تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
اگر از فر هلندی استفاده می کنید، ظرف را در فر قرار دهید تا از قبل گرم شود. اگر از ورقه پخت استفاده می کنید، یک توری در وسط فر و یک توری روی آن قرار دهید، یک ورقه خالی بزرگ را روی سینی فر قرار دهید. وقتی زمان پخت فرا رسید، اگر از فر هلندی استفاده میکنید، آن را از فر خارج کرده و نانهایتان را دو تایی در فر هلندی به مدت 12 دقیقه بپزید. اگر از ورقه پخت استفاده می کنید، گلوله های خمیر را به طور مساوی روی ورقه قرار دهید. داخل فر را کمی آب بپاشید ، تا بخار ایجاد شود. بلافاصله نان ها را به فر اضافه کنید و به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.
مرحله چهارم تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
برای نان پفکی با پارمزان و رزماری زمان آماده سازی5 دقیقه و زمان پخت8 دقیقه نیاز دارید. فر را با دمای 400 فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. 1 خمیر پفکی، ذوب شده حدود (250گرم) را باز کرده و آن را نازک پهن کنید (اگر از رول آماده استفاده نمی کنید). 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر را با یک برس بروی خمیر بکشید و کمی نمک ، کمی فلفل، 1 قاشق غذاخوری پودر پارمزان و 1 قاشق چایخوری رزماری خشک، ریز خرد شده را هم به تساوی بپاشید. سپس با وردنه روی ترکیب را به آرامی فشار دهید. که ترکیبات به خمیر بچسبد و بعد خمیر را به برش های نازک ( 1.5 سانتی متر) با طول 20 سانتیمتر برش دهید و یا می توانید آنها را به هر طولی که دوست دارید برش دهید. آنها را توی یک سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، منتقل کنید و فاصله های کوچکی بین آنها باقی بگذارید. در فر از قبل گرم شده با دمای 400 فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و روی آن طلایی شود بپزید
مرحله پنجم تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
نکات این نان ها فقط به کمی نمک نیاز دارند زیرا پارمزان به اندازه کافی نمک دارد، بنابراین آنها را زیاد مزه دار نکنید. من توصیه نمیکنم رزماری را جایگزین گیاهان دیگر کنید، زیرا رزماری بهترین طعم را به این نانهای پف دار سریع میدهد.اگر دارید از کاتر پیتزا برای برش نان استفاده کنید! فقط چند ثانیه طول می کشد.این نان پف دار پارمزان یک نان پف دار سریع و آسان است که آنها را به یک پیش غذا یا میان وعده عالی برای هر مناسبتی تبدیل می کند.این نان های پفکی به تنهایی یا با سوپ های حمص، بابا گانوش ، خامه ترش و دیپ پیازچه یا سوپ های خامه ای خوشمزه هستند.
مرحله ششم تهیه دو نوع نان سیاباتا و نان پفکی
روغن زیتون فوق بکر را می توان با روغن زیتون معمولی جایگزین کرد. من استفاده از روغن های دیگر را توصیه نمی کنم. ممکن است به روغن کمتر/بیشتری نیاز داشته باشید – می خواهید کل سطح شیرینی را بپوشانید.پارمزان را می توان با جایگزین کرد. اگر از پکورینو استفاده می کنید، می توانید نمک را کاملا حذف کنید، زیرا پنیر کاملاً شور است.تعداد برشها متفاوت خواهد بود. این بستگی به حجم شیرینی شما و همچنین نازک بودن خمیر دارد.وقتی برای اولین بار اینها را درست می کنید، توصیه می کنم مراقب آنها باشید زیرا زمان پخت ممکن است از فر به فر/خمیر به خمیر پفکی متفاوت باشد. همه آنها باید پف کرده و روی آنها طلایی شود. برای جلوگیری از پختن بیش از حد، آنها را کمتر بپزید