طرز تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
مواد لازم:
شکر: 1/4 فنجان
آب: 1/4 فنجان
روغن: 1/4 فنجان
شکر قهوه ای: 1/2 فنجان
پودر کاکائو: 1/2 فنجان
شیر: 1/2 فنجان
کره: 114 گرم
پودرقند: 5 فنجان
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین: 3/4 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
آرد: 3/4 فنجان
تخم مرغ: 1 عدد
مرحله اول تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
برای کاپ کیک شکلاتی خوشمزه برای 12 عدد کاپ کیک/ ابتدا تمام مواد را روی پیشخوان گذاشته تا به دمای محیط برسد و در این دستور شما به 3/4 فنجان آرد که باید با قاشق توی پیمانه اندازه گیری بریزید و بعد با یک چاقو سطح آن را صاف کرده و در الک بریزید . پس آرد را با 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر و 3/4 قاشق چای خوری جوش شیرین ، نمک خوب ترکیب و کاملا الک کنید تا یکدست و هوا بین ترکیب جریان پیدا کند. اینکار باعث پوک شدن و پف کردن خمیر هم میشود 1/4 فنجان شکر سفید ، 1/2 فنجان شکر قهوه ای ، 1/2 فنجان پودر کاکائو ، 1 عددتخم مرغ نیاز دارید.
مرحله دوم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
1/4 فنجان روغن ، 1/2 فنجان شیر و 1/4 فنجان آب گرم. با این کار هر آنچه برای تهیه این کاپ کیک های شکلاتی منحط نیاز دارید به شما می دهد. قبل از شروع خمیر کاپ کیک شکلاتی خود ، ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد ، خمیر کاپ کیک شکلاتی را شروع کنید.در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، همه مواد خشک را مخلوط کنید. شکر سفید ، شکر قهوه ای ، آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد آن را الک کنید و هنگامی که مواد خشک خوب مخلوط شوند و در ابتدا 1 عدد تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله سوم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
سپس ، روغن و بعد شیر را هم اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد مرطوب را با مواد خشک مخلوط کنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود. در آخر ،آب ولرم را هم بزنید. این باعث می شود که خمیر نازک باشد این رطوبت زیادی به کاپ کیک ها می بخشد. پس از آماده شدن مایه کاپ کیک شکلاتی ، یک ظرف کاپ کیک را با آسترهای کاغذی آماده کنید. اگر آستر کاغذی ندارید ،از قالب مافین چرب شده استفاده کنید. این به شما کمک می کند تا هنگام پخت کاپ کیک ها به ظرف نچسبند.مایه کاپ کیک شکلاتی را درون ظرف آماده کنید. هر چاه را در نیمه راه پر از خمیر کنید. بعد از آماده شدن ، کاپ کیک های شکلاتی را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 18 دقیقه بپزید تا رویه ها کاملاً خوب تنظیم شوند. بعد از پخت ، کاپ کیک ها را از فر خارج کنید تا کاملا خنک شوند قبل از اینکه با مایع شکلاتی آغشته شوید.
مرحله چهارم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
برای آماده کردن کرم شکلات روی کیک ها شما نیاز به 114 گرم کره بدون نمک ، نرم شده را توی یک کاسه بریزید و خوب هم زده تا سبک و نرم شود و سپس، 2 فنجان از 5 فنجان پودر قند و 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه و خوب مخلوط کنید . در حین مخلوط کردن ، به تدریج باقی پودر قند را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب غلیظ شود و در آخر ، یک فنجان پودر کاکائو را اضافه و با هم مخلوط کرده و خوب هم زده تا کرم یک دست و صاف شود. هنگامی که کاپ کیک های شکلاتی کاملاً خنک شدند ، روی آنها را با مایع شکلاتی قرار دهید. در صورت تمایل روی آن با خورده های شکلات و ترافل های رنگی برای تزئین قرار دهید.
مرحله پنجم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
کاپ کیک لیمویی کاپ کیک های لیمویی نرم، پف دار و لطیف با پنیر خامه ای که یک دسر خوشمزه برای مهمانی ها درست می کند! این کاپ کیک ها به راحتی درست می شوند، سبک و با طراوت هستند! فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی کاپ کیک را با 12 آستر کاپ کیک بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، 1-1/2 فنجان آرد کیک ، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، 1/2 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس 1/2 فنجان کره نرم شده، 1 فنجان شکر را با همزن دستی یا همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله ششم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
سپس 2 عدد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا کاملا مخلوط شوند.به آرامی نیمی از مواد خشک و نیمی از شیر، 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، 1 قاشق غذاخوری رنده شده پوست لیمو و 1/4 فنجان آبلیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.مواد خشک باقیمانده،1/2 فنجان شیر کامل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط کاملا ترکیب شود و هیچ گلوله ای دیده نشود.خمیر را با قاشق داخل خطوط کاپ کیک بریزید و حدود 2/3 پر کنید.به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید کاپ کیک ها کاملا خنک شوند قبل از اینکه کره خامه ای یا پنیر خامه ای مورد علاقه خود را اضافه کنید.
مرحله هفتم تهیه دو نوع کاپ کیک شکلاتی و لیمویی
برای پوشش خامه پنیری در یک کاسه بزرگ،1/2 فنجان کره بدون نمک نرم شده و 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده را با همزن بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند و گلوله نشوند. 3/5 پیمانه پودر قند الک شده و هربار 1 پیمانه پودر قند را به آرامی اضافه کنید سپس 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.از نوک فراستینگ مورد علاقه خود استفاده کنید، من از نوک 1C استفاده کردم. نکاتی برای این دستور هنگام اندازه گیری آرد حتما از روش قاشق و تراز استفاده کنید یا آن را وزن کنید.حتما از آرد کیک استفاده کنید نه آرد همه منظوره. اگر آرد کیک در دسترس ندارید، می توانید آن را به راحتی درست کنید.قبل از استفاده بگذارید همه مواد به دمای اتاق برسند، همه چیز را طعم بهتری بدهید.بهتر است به جای آب لیموی تازه از بطری استفاده کنید. به یاد داشته باشید، تازه همیشه بهترین است.ذخیره سازی : کاپ کیک های مات شده می توانند به مدت 24 ساعت روی پیشخوان در دمای اتاق بمانند. با این حال، اگر در یک محیط گرم و مرطوب زندگی می کنید، پس پیشنهاد می کنم کاپ کیک ها را در یخچال قرار دهید.