طرز تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
مواد لازم:
ژله انگور: 1 فنجان (220 گرم)
شربت ذرت: ½ فنجان (118 میلی لیتر)
آب: ¼ فنجان (60 میلی لیتر)
مرحله اول تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
شربت انگور آسان حدود 2 فنجان (473 میلی لیتر) شربت درست می کند// 1/2 فنجان (118 میلی لیتر) شربت ذرت به رنگ روشن و ¼ فنجان (60 میلیلیتر) آب و 1 فنجان (220 گرم) مربا یا ژله انگور،مورد علاقه خود را اندازه کنید و آن را در یک قابلمه کوچک بریزید.مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا یا ژله حل شود. با گرم شدن مخلوط، گهگاه با قاشق به هم زدن ادامه دهید. اجازه ندهید به جوش بیاید! حرارت را ادامه دهید تا مربا یا ژله به مواد مایع تبدیل شود.
مرحله دوم تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
اگر مخلوط شربت به اندازه کافی صاف به نظر نمی رسد با لیسک هم بزنید. وقتی مربا یا ژله آب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل می توانید از یک همزن سیمی یا یک همزن چرخشی برای ایجاد قوام نرم تری استفاده کنید. اگر از ثبات فعلی راضی هستید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید. شربت انگور به طرز شگفت انگیزی با انواع بیسکویت های گرم و تازه جفت می شود.باقیمانده شربت را در ظرف در بسته به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
شربت انگور تازه حدود 2 فنجان (473 میلی لیتر) شربت انگور درست می کند// 453 گرم انگور بنفش را از ساقه جدا کرده و در یک آبکش بریزید وآن را بشورید.حبه های انگورها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید. بعد قابلمه انگورها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم حرارت دهید تا پوست آنها شل شود. حواستان به قابلمه باشد زیرا مخلوط گرم می شود. اجازه ندهید آب به جوش بیاید! آب داغ پوست انگور را شل می کند،
مرحله چهارم تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
انگور را آبکش کرده و پوست و دانه آن را جدا کنید. شعله را خاموش کنید و از آبکش برای تخلیه آب گرم استفاده کنید. چند دقیقه زمان دهید تا انگور خنک شود. سپس پوست ها را جدا کرده و روی هر انگور به آرامی فشار دهید تا دانه ها خارج شوند. اگر آنها را نیشگون بگیرید، پوست ها به راحتی جدا می شوند.انگورها را به آرامی فشار دهید تا دانه ها خارج شوند. دانه ها باید بلافاصله بیرون بیایند. انگورها را از طریق یک صافی توری پهن با قاشق روی آن را فشار دهید.
مرحله پنجم تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
2 شیشه 236 میلی لیتر را در آب جوش یا قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا کاملا روی آن ها بپوشد. آب را به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا لیوان استریل شود. بعد از توی آب خارج کرده و روی یک سطح تمیز قرار دهید. پوره انگور، 1/5 فنجان (330 گرم) شکر، 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) شربت ذرت و 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) آب لیمو را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و مواد را سریع هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط را به جوش بیاورید و بگذارید 1 دقیقه بپزد. حرارت را روی HIGH تنظیم کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. به مدت 60 ثانیه به جوشاندن مخلوط در این دما ادامه دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم تهیه دو نوع شربت انگور تازه و شربت ساده
اگر مخلوط شما کف کرد، از یک قاشق فلزی برای جدا کردن آن از روی آن استفاده کنید. مخلوط شربت را با دقت به 2 شیشه تازه استریل شده منتقل کنید. شیشه ها را تا لبه پر نکنید! سپس درب ها را پیچ کنید و لبه ها را پاک کنید. شیشه های پر شده را به مدت 10 دقیقه در حمام آب در حال جوش قرار دهید. شربت باز نشده را در دمای اتاق نگهداری کنید. پس از باز کردن شیشه، باقیمانده آن را در یخچال نگهداری کنید