2216

طرز تهیه دو نوع سالاد گیاهی

مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی: 3 فنجان
ذرت: 1 فنجان
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیازچه: 3 ساقه
خیار: 1 فنجان
پیاز قرمز: 1/2 فنجان
سرکه سیب: 1/4 فنجان
لیمو ترش: 1 عدد
شکر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
پودر زیره: 1-1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: 3/4 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: 3/4 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه دو نوع سالاد گیاهی
برای سالاد لوبیا چشم بلبلی با این ترکیب برای 6 نفر کافی است شما به 3 فنجان لوبیا چشم بلبلی و 1 فنجان ذرت و 1/2 فنجان پیاز قرمز خرد شده و 2 عدد گوجه‌فرنگی ،1 فنجان خیار، 3 عدد ساقه پیازچه و برای سس 1/4 فنجان سرکه سیب ، 1 عدد لیموترش ، 2 قاشق چایخوری شکر ، 1 قاشق چایخوری نمک ، 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ،1-1/2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده و 3/4 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده با 3/4 قاشق چایخوری پاپریکا دودی و چند قطره از سس تند مورد علاقه شما، با توجه به ترجیح تندی میتوانید استفاده و یا حذف کنید.
مرحله دوم تهیه دو نوع سالاد گیاهی
در ابتدا برای گرفتن نفخ انواع حبوبات اول آن را از شب قبل خیس کنید و مرتب آب روی آن را عوض کنید و بعد با کمی آب بگذارید تا پخته شود و بعد از پخت توی صافی بریزید و بگذارید تا آب اضافه خارج شود و بعد توی کاسه به لوبیا ساقه خرد شده پیازچه و پیاز قرمز نگینی ریز خرد شده را با گوجه فرنگی نگینی خرد شده و خیار ریز خرد شده و دانه ذرت بخار پز شده اضافه و با هم خوب ترکیب کنید ، کنار بگذارید
مرحله سوم تهیه دو نوع سالاد گیاهی
در یک کاسه پودر زیره سبز و تخم گشنیز پودر شده را با پودر فلفل سیاه ، نمک و شکر ، پودر پاپریکا و سرکه سیب را با آب یک لیمو ترش را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.این سس ترکیب شده را روی سبزیجات بریزید و کمی هم زده تا تمام سبزیجات و حبوبات به این سس آغشته و مزه دار شود. قبل از سرو حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید. از آن به عنوان سالاد، غذای جانبی به عنوان سالسا در کنار انواع غذاهای گوشتی یا کباب شده و در کنار چیپس ذرتاز خوردن آن لذت ببرید.

مرحله چهارم تهیه دو نوع سالاد گیاهی
این ترکیب سالاد شاهی با توت فرنگی و فندق برای 4 نفر کافی است و شما به این ترکیبات نیاز دارید. 2 دسته یا 5 مشت شاهی آبی یا اسفناج و یا کاهو را شسته و بعد آن را خشک کنید. 1/2 فنجان پیاز قرمز، نرا پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. 3/4 فنجان توت فرنگی تازه، را بعد از شستن آن را برش بزنید و 1/4 فنجان فندق تست شده و 1/4 فنجان روغن زیتون یا هر نوع روغن گیاهی دلخواه ، 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز ، 2 قاشق غذاخوری عسل ، 1/4 قاشق چایخوری نمک ، کمی پودر فلفل تازه آسیاب شده ، نیاز دارید.

مرحله پنجم تهیه دو نوع سالاد گیاهی
فندق را توی فر یا ماهی تابه روی حرارت گاز کمی تفت داده تا برشته و تست شود و بعد توی دستمال تمیز آشپزخانه بریزید و اجازه دهید یک دقیقه سرد شده و بعد دستمال را جمع کرده و در دستمال آشپزخانه بمالید تا پوست آن ها جدا شود (توجه داشته باشید، تمام پوست آن جدا نمی شود). بعد در یک کاسه کوچک روغن زیتون، سرکه، عسل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود. سپس شاهی، پیاز قرمز، توت فرنگی و فندق را در ظرفی بریزید، سس را روی آن بریزید و طعم فلفلی شاهی به زیبایی با شیرینی توت فرنگی و طعم آجیلی فندق برشته شده ترکیب می شود. با یک وینیگرت خوشمزه سرو می شود.