طرز تهیه دو نوع توفو کباب شده
مواد لازم:
پنیر توفو : ۳۹۶ تا ۴۵۳ گرم
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا : 3/4 قاشق چایخوری
تخم گشنیز : 1/2 قاشق چای خوری
فلفل : 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
ریحان : 1/2 فنجان
لیمو : 1 عدد
روغن زیتون : 1/4 فنجان
سویا سس : 1/3 فنجان
شکر : 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه دو نوع توفو کباب شده
مواد اولیه شامل برای توفو: پنیر توفو ، نمک ، پاپریکا ، گشنیز آسیاب شده ، فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پودر سیر را آماده کرده و کنار بگذارید. برای سس : برگ ریحان یا جعفری ، لیمو ، 1/2 قاشق چایخوری نمک ، 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه ، 1/4 فنجان روغن زیتون ، کمی هم روغن نباتی ، برای چرب کردن میله های گریل یا منقل استفاده میشود. چند لایه حوله کاغذی را توی یک سینی لبه دار پهن کنید. بعد پنیر توفر را به ضخامت 1/5 سانت برش بزنیدو سپس به صورت یک لایه روی حوله ها بچینید بعد روی توفو را با چند لایه دیگر حوله کاغذی و یک سینی روی حوله کاغذی قرار داده و یک وسیله سنگین توی سینی بگذارید و اجازه دهید حداقل 15 دقیقه به همان حالت بماند تا آب اضافی آن تخلیه شود. در همین حال ، گریل را گرم کرده و ادویه و سس را آماده کنید
یک منقل در فضای باز برای حرارت مستقیم ، متوسط تا زیاد (حدود 400 درجه فارنهایت) آماده و مخلوط ادویه را درست کنید. 1 قاشق چایخوری پودر سیر ، 3/4 قاشق چایخوری نمک ، 3/4 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1/2 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده و 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط قرار دهید و هم بزنید تا ترکیب شود
برای سس/ 1/2 فنجان برگ تازه مانند جعفری یا ریحان را انتخاب کنید و در یک غذاساز کوچک قرار دهید. 1 لیمو متوسط را آب بگیرید تا 2 قاشق غذاخوری آب بگیرید و به غذا ساز اضافه کنید. 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون را اضافه کنید و 10 تا 12 پالس زده تا خوب با هم ترکیب و یکدست شود و با روشن شدن موتور ، به آرامی در 1/4 فنجان روغن زیتون پاشیده و آنرا پردازش کرده تا ترکیب و امولسیون شود. (روش دیگر ، این کار را با دست درست کنید: جعفری یا ریحان را ریز خرد کنید ، سپس توی یک شیشه آب لیمو ، نمک ، فلفل و روغن اضافه کنید و تکان دهید تا ترکیب شود)
مرحله دوم تهیه دو نوع توفو کباب شده
وقتی گریل آماده شد ، در صورت نیاز ، میله ها را تمیز بتراشید. میله های گریل را با یک حوله کاغذی آغشته به روغن نباتی چرب کنید. همه طرف برش های توفو را به آرامی و به طور مساوی با مخلوط ادویه بپوشانید ، و توفو را روی گریل قرار دهید ، روی آن را بپوشانید و حدود 3 دقیقه آن را کباب شده و رد میله های منقل روی توفو ظاهر شود ، توفو را با کاردک نازک فلزی ، مثل کفگیر برگردانده و روی آن را بپوشانیدو حدود 3 دقیقه آن را کباب شده و رد میله های منقل روی توفو ظاهر شود ، توفو را با کفگیر نازک فلزی به یک ظرف سرو منتقل کنید. در صورت تمایل ، باقی سس را میتوانید روی توفوی داغ بریزد.
مرحله سوم تهیه دو نوع توفو کباب شده
کباب توفو کبابی با سس بادام زمینی / طعم این توفو و کباب گیاهی خوشمزه بسیار ساده است و در سس بادام زمینی گیاهی خانگی غلیظ شده است.این کباب برای شش نفر کافیست.در ابتدا برای کباب توفو 1/3 فنجان سس سویا را با 1 قاشق شکر و 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد یا معمولی و 1 قاشق غذاخوری شکر ، 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج ، 1 قاشق چایخوری سیراچا، 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 1/2 قاشق چایخوری سیر پودر شده، را با هم در یک کاسه خوب هم بزنید. سپس 396 گرم پنیر توفو را برش های دلخواه مکعبی بزنید و آن را بعد از خشک کردن نصف مرینت را روی توفو بریزید و به آرامی ترکیب کنید و یکساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود ، هر 10-15 دقیقه هم بزنید تا مطمئن شوید خوب پوشیده شده است.بعد 1-2 کدو سبز یا کدو حلوایی ، مکعبی خرد شده را با 453 گرم قارچ و یک پیاز قرمز را هم قاچ کنید و وقتی توفو آماده شد ، قارچ ، پیاز و کدو را روی سیخ بکشید. با باقی مانده ماریناد روی سبزیجات را هم پوشش دهید ، مطمئن شوید سبزیجات خوب پوشیده شده اند. هرگونه مرینت باقی مانده را از توفو ذخیره کنید.گریل را روی متوسط گرم کنید و بعد سیخ های کباب را روی گریل گذاشته و به مدت 4-6 دقیقه از هر طرف کباب کنید تا قهوه ای و ترد شود. در حال کباب کردن 1-2 بار با ماریناد باقی مانده روی آن را با برس بکشید.سیخ های توفو و سبزیجات را با سس بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
مرحله چهارم تهیه دو نوع توفو کباب شده
برای سس بادام زمینی:1/3 فنجان کره بادام زمینی ،3 قاشق غذاخوری شیر نارگیل ، قاشق غذاخوری سس سویا ، 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج ، 2 قاشق چایخوری شکر نارگیل ، ½ قاشق غذاخوری سیراچا ، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ، ¼ قاشق چایخوری سیر پودر شده ، ¼ فنجان بادام زمینی خرد شده (اختیاری) ، در همین حال ، تمام این مواد را در یکاسه با هم خوب ترکیب کنید و کنار بگذارید.
نکات کبابی: از آنجایی که روغن در ماریناد وجود دارد ، هنگامی که سیخ ها را برای اولین بار روی گریل قرار می دهید ، ممکن است کمی آتش بگیرد. در صورت مشاهده آتش ، از انبر استفاده کنید تا سیخ را به مکان دیگری روی کوره منتقل کنید. در غیر این صورت ، ممکن است طعم سوخته ناخوشایند را در زمان خوردن احساس کنید. ذخیره سازی: باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.پیشنهادات سرو: این توفو کبابی را در کنار سالاد خیار ساده ، برنج سفید ساده ، نودل یا سیب زمینی میتوانید سرو کنید.