215

طرز تهیه آبگوشت لوبیا

مواد لازم:
لوبیا: نیم کیلو
گوشت: چند تکه
روغن: به میزان لازم
پیاز: يك عدد متوسط
آب: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری
ادویه کاری: به میزان لازم
لیمو: به میزان لازم


سلام دوستای خوب و عزیزم، حالتون چطوره؟
میخوام دستور تهیه ی آبگوشت لوبیا رو براتون بزارم. آبگوشت لوبیا یکی از غذاهای مورد علاقه ی من هست، توصیه می کنم اگه تا حالا درست نکردین حتما تهیه کنید چون واقعا خوشمزس.


مرحله اول تهیه آبگوشت لوبیا:
لوبیا رو از شب قبل توی آب خیسوندم. ( دوستان، بهتره حبوباتی که مصرف می کنید حتما از قبل بخیسونید چون نفاخ هستن )


مرحله دوم تهیه آبگوشت لوبیا:
لوبیاهایی که از شب قبل درون آب خیسوندم رو الان می خوام بپزم اما دوستان، یه نکته رو فراموش نکنید که اون آبی که لوبیا رو درونش خیسوندین رو قبل از پختن بریزید دور و آب جدید به لوبیاها اضافه کنید و روی شعله بزارید تا به مدت یک ساعت بپزند. حال توی این مدت، تکه های گوشت رو به خوبی بشویید و درون آبکش بزارید تا آبش کشیده بشه. همچنین پیاز رو خرد کنید.


مرحله سوم تهیه آبگوشت لوبیا:
درون قابلمه ای روغن ریخته و پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دیم. وقتی که پیازها مقداری تغییر رنگ دادند گوشت رو اضافه کنید و به خوبی تفت بدید. موقع تفت دادن گوشت، زردچوبه و ادویه کاری و فلفل رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، لوبیا رو که به صورت جداگانه پخته بودیم رو به مواد درون قابلمه اضافه کرده و نمک را نیز اضافه می کنیم. به مقدار مورد نیاز آب اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا به خوبی پخته شود.

 

مرحله چهارم تهیه آبگوشت لوبیا:
30 دقیقه از پخت که گذشت، پودر لیمو عمانی رو اضافه کردم. (شما می تونید موقعی که لوبیا رو اضافه کردید لیمو هم اضافه کنید ولی من معمولا بعد از 30 دقیقه از پخت که بگذره اضافه می کنم)


مرحله پنجم تهیه آبگوشت لوبیا:
وقتی مقداری از آب درون قابلمه بخار شد، رب گوجه رو برای خوشرنگ شدن و خوشمزه شدن به این غذا اضافه می کنیم.


مرحله ششم تهیه آبگوشت لوبیا:
10 دقیقه بعد از اضافه کردن رب گوجه می تونید شعله رو خاموش کنید و مصرف کنید.