طرز تهیه آبگوشت بلغور
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی: نیم کیلو
بلغور گندم: 100 گرم
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: به میزان لازم
سیب زمینی: 5 عدد کوچک
لوبیا سفید: نصف لیوان
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
شما دوستان می توانید از بلغور گندم علاوه بر تهیه سوپ و آش، در آبگوشت هم استفاده نمایید. بلغور گندم سرشار از فیبر و پروتئین های گیاهی است و طعم خوبی به غذاها می دهد. بلغور گندم در غذای کشورهای غربی قرن هاست که مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا افرادی که در رژیم غذایی روزانه خود از بلغور گندم استفاده می کنند وزن ایده آل تری دارند و از بیماری های قلبی و عروقی بدورند.
مرحله اول تهیه آبگوشت بلغور:
2 عدد پیاز درشت را ریز خرد کنید و داخل تابهای مقداری روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شود، سپس آن را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید.
مرحله دوم تهیه آبگوشت بلغور:
نیم کیلو گوشت آبگوشتی را به قابلمهی حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و سپس 100 گرم بلغور گندم، نصف لیوان لوبیا سفید (از شب قبل خیس کنید)، مقداری نمک و فلفل، 2 قاشق رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری نعناع و یک قاشق غذاخوری جعفری را اضافه نمایید و 5 لیوان آب به آن بیافزایید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید گوشت و لوبیا و بلغور بپزد. احیاناً به 2 تا 3 ساعت زمان نیاز است.
مرحله سوم تهیه آبگوشت بلغور:
پس از 2 ساعت پختن آبگوشت، 5 عدد سیب زمینی کوچک را با پوست بشویید و کامل تمیز کنید و داخل قابلمه آبگوشت بیاندازید تا سیب زمینی ها هم بپزند. حتی می توانید سیب زمینی ها را هم پوست بگیرید و قطعه کنید و داخل آبگوشت بیاندازید و بگذارید آبگوشت آرام آرام بپزد و جا بیافتد.