207

طرز تهیه آبگوشت بزباش

مواد لازم:
گوشت: 500 گرم
لوبیا: یک فنجان
پیاز: 2 عدد
سیب زمینی: 3 عدد
سبزی قورمه: به مقدار لازم
گرد لیمو: به مقدار لازم
آبغوره: یک فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
گشنیز: به مقدار لازم
تره: به مقدار لازم
سبزی اسفناج: به مقدار لازم
شنبلیله: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه آبگوشت بزباش :
لوبیا را از قبل خیسانده تا نفخ آن گرفته بشه و باعث دل درد نشه. سپس دنبه گوشت را جدا کنید. حالا لوبیا و گوشت را با یک پیاز کامل خرد نشده بزارید بپزه. سبزی قرمه که همان گشنیز، تره، جعفری، اسفناج و شنبیله است را تفت بدید تا رنگش عوض بشه و سرخ بشه.

مرحله دوم تهیه آبگوشت بزباش :
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود سپس دنبه را اضافه و کمی زردچوبه بزنید تا رنگ طلایی داشته باشه. وقتی گوشت کمی پخت، سبزی ها و دنبه و پیازی که سرخ کردیم را به آبگوشت اضافه کنید و بزارید جا بیفته. پس از پخته شدن این مواد سیب زمینی را اضافه کنید.

مرحله سوم تهیه آبگوشت بزباش :
و در آخر زمان باقی مونده تا آبگوشت شما بپزه گرد لیمو و آبغوره را به مواد اضافه کنید. شما می تونید این غذای خوشمزه و با اصالت را همراه با ترشی یا سبزی های مختلفی که خودتون و خانواده محترمتون دوست دارند سرو کنید. آبگوشت یکی از غذا های بااصالته که سر سفره‌های ایرانی همیشه ازش استفاده می کنند البته آبگوشت هم انواع مختلفی داره و آبگوشت بز باش از غذا های محلی استان عزیزمون همدانه.
در کشور ایران بیشتر ترک زبانان این آبگوشت بزباش را استفاده می کنند و اما ما هم در کنار غذاهای خوشمزه محلی خودمون از این آبگوشت بزباش هم استفاده می کنیم. البته طرز تهیه آبگوشت محلی خودمون را هم براتون گذاشتم. امیدوارم از هر دو آبگوشت لذت ببرید و مورد سلیقه شما و کسانی که این غذا را دوست دارند باشه.
نوش جان.