2068

طرز تهیه دسر خرما

مواد لازم:
پودر کاکائو: 1/4پیمانه
بیسکوییت: 1پیمانه پودر شده
مغز پسته: 2/3 پیمانه پودر شده
پودر هل: 1قاشق غذاخوری
گلاب: 1/3 پیمانه
خرما: 1 کیلو گرم بدون هسته
خرماهای بدون هسته را داخل قابلمه ریخته و حدود 3 الی 5 دقیقه حرارت می دهیم تا کاملا نرم شوند .سپس خرماهای نرم شده را داخل یک ظرف بزرگ می ریزیم و آنقدر با دست ورز می دهیم تاکاملا از هم باز شوند حالا یک سوم بیسکویت پودر شده را به آن اضافه می کنیم و سپس گلاب ، هل و پودر کاکائو را اضافه کرده و این مواد راخوب مخلوط می کنیمیک قالب مستطیلی شکل را چرب می کنیم و با کاغذ مومی کف و اطراف آن را می پوشانیم یک سوم بیسکویت ها را روی کاغذ مومی می ریزیمترکیب به دست آمده مایع خرما را روی آن قرار داده و با دست فشار میدهیم سپس پودر پسته (یا پودر بادام) را روی آن می پاشیمدسر را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا شکل بگیردبعد از چهار ساعت مواد را از داخل قالب به کمک کاغذ بیرون آورده و بقیه پودر بیسکویت را کنار و روی دسر می پاشیم و آن را برش زده و سرو می کنیم