2033

طرز تهیه دال عدس

مواد لازم:
دال عدس : یک ونیم پیمانه
سیر : یک ونیم حبه
پیاز : یک عدد
سیب زمینی : دو عدد
رب : دوقاشق
تمر هندی : یک پیمانه
نمک و ادویه : به مقدارلازم


باسلام وخسته نباشید
طرز تهیه دال عدس غذای بوشهری

ابتدا عدس‌ را پاك‌ كرده‌ و خیس‌ می‌كنیم‌. پس‌ ازگذشت‌ ده‌ دقیقه‌ عدس‌ را با سیب‌زمینی‌ خردشده‌به‌ همراه‌ ۲ تا ۳ لیوان‌ آب‌ می‌گذاریم‌ بپزد.تمرهندی‌ را نیز خیس‌ كرده‌ و كنار می‌گذاریم‌. دراین‌ هنگام‌ پیاز را سرخ‌ كرده‌ و سیركوبیده‌ شده‌ رابه‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. وقتی‌ كه‌ بوی‌ سیر بلند شد،به‌ مقدار لازم‌ رب‌گوجه‌فرنگی‌ و همچنین‌ نمك‌ وفلفل‌ و زردچوبه‌ رابه‌ مواد می‌افزاییم‌. دراین‌مرحله‌ تمرهندی‌ را از صافی‌ رد كرده‌ و به‌ باقی‌مواد اضافه‌ می‌كنیم‌. البته‌ میزان‌ این‌ مواد به‌ تعدادنفرات‌ مصرف‌ كننده‌ بستگی‌ دارد. در مرحله‌ آخراین‌ مواد را به‌ عدس‌ و سیب‌زمینی‌ كه‌ در ابتداپخته‌ بودیم‌، اضافه‌ كنیم‌. پس‌ از اینكه‌ غذا جوش‌خورد و آب‌ آن‌ گرفته‌ شد، غذای‌ ما آماده‌خواهد بود.