203
طرز تهیه آب هویج، سیب و لبو
مواد لازم:
لبو: 100 گرم
هویج: 1 عدد
سیب: 2 عدد
آب: 300 سیسی
برای تهیه این آبمیوه ابتدا، هویج و سیب را خوب شسته، برش زده و تکهتکه کنید، سپس آنها را به همراه چغندرهای پختهشده یا لبو در یک آبمیوهگیری بریزید، و بعد از آن آب آشامیدنی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط به دستآمده را به همراه چند تکه یخ در لیوانهایی بریزید. این آبمیوه به دلیل دارا بودن لبو و سیب برای بیماران قلبی بسیار مناسب میباشد و یکی از خوشمزهترین و پرانرژی ترین آبمیوهها میباشد. برای تزئین این آبمیوه خوشطعم میتوانید از چند برش سیب روی آن استفاده کنید.
نکته: حجم نهایی این آبمیوه خوشمزه حدوداً 600 سیسی میباشد.
لبو: 100 گرم
هویج: 1 عدد
سیب: 2 عدد
آب: 300 سیسی
برای تهیه این آبمیوه ابتدا، هویج و سیب را خوب شسته، برش زده و تکهتکه کنید، سپس آنها را به همراه چغندرهای پختهشده یا لبو در یک آبمیوهگیری بریزید، و بعد از آن آب آشامیدنی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط به دستآمده را به همراه چند تکه یخ در لیوانهایی بریزید. این آبمیوه به دلیل دارا بودن لبو و سیب برای بیماران قلبی بسیار مناسب میباشد و یکی از خوشمزهترین و پرانرژی ترین آبمیوهها میباشد. برای تزئین این آبمیوه خوشطعم میتوانید از چند برش سیب روی آن استفاده کنید.
نکته: حجم نهایی این آبمیوه خوشمزه حدوداً 600 سیسی میباشد.