202

طرز تهیه آب هویج و مرکبات زنجبیلی

مواد لازم:
هویج: 1 عدد
طالبی: 1/2 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
زنجبیل: 1 عدد
یخ: به میزان لازم
هل: برای تزئین
برای تهیه این آبمیوه خوشمزه و سرشار از ویتامین، ابتدا یک زنجبیل تازه 25 سانتی متری را پوست بگیرید و آن را به تکه­ های درشت تبدیل کنید. سپس با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری، آب، هویج هایی که به خوبی شسته اید و به مدت 1 ساعت در آب خیس داده اید، را بگیرید. سپس پوست طالبی (مدل پوست زرد) و لیموترش را بگیرید و همه را با هم به خوبی مخلوط نمایید. سپس در لیوان مناسبی چند تکه یخ ریخته به همراه آب­ میوه سرو کنید. می­توانید نوشیدنی خود را با چند برش لیمو و مقداری هل تزئین نمایید. مسلما از طعم دلنشین زنجبیل لذت خواهید برد.
نکته ها: حجم نهایی نوشیدنی به دست آمده، 200 سی­ سی است.
زنجفیل خواص فراوان دارد اما اگر از بیماری سنگ کیسه صفرا رنج میبرید، قبل از سرو این نوشیدنی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.