202
طرز تهیه آب هویج و مرکبات زنجبیلی
مواد لازم:
هویج: 1 عدد
طالبی: 1/2 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
زنجبیل: 1 عدد
یخ: به میزان لازم
هل: برای تزئین
برای تهیه این آبمیوه خوشمزه و سرشار از ویتامین، ابتدا یک زنجبیل تازه 25 سانتی متری را پوست بگیرید و آن را به تکه های درشت تبدیل کنید. سپس با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری، آب، هویج هایی که به خوبی شسته اید و به مدت 1 ساعت در آب خیس داده اید، را بگیرید. سپس پوست طالبی (مدل پوست زرد) و لیموترش را بگیرید و همه را با هم به خوبی مخلوط نمایید. سپس در لیوان مناسبی چند تکه یخ ریخته به همراه آب میوه سرو کنید. میتوانید نوشیدنی خود را با چند برش لیمو و مقداری هل تزئین نمایید. مسلما از طعم دلنشین زنجبیل لذت خواهید برد.
نکته ها: حجم نهایی نوشیدنی به دست آمده، 200 سی سی است.
زنجفیل خواص فراوان دارد اما اگر از بیماری سنگ کیسه صفرا رنج میبرید، قبل از سرو این نوشیدنی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.
هویج: 1 عدد
طالبی: 1/2 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
زنجبیل: 1 عدد
یخ: به میزان لازم
هل: برای تزئین
برای تهیه این آبمیوه خوشمزه و سرشار از ویتامین، ابتدا یک زنجبیل تازه 25 سانتی متری را پوست بگیرید و آن را به تکه های درشت تبدیل کنید. سپس با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری، آب، هویج هایی که به خوبی شسته اید و به مدت 1 ساعت در آب خیس داده اید، را بگیرید. سپس پوست طالبی (مدل پوست زرد) و لیموترش را بگیرید و همه را با هم به خوبی مخلوط نمایید. سپس در لیوان مناسبی چند تکه یخ ریخته به همراه آب میوه سرو کنید. میتوانید نوشیدنی خود را با چند برش لیمو و مقداری هل تزئین نمایید. مسلما از طعم دلنشین زنجبیل لذت خواهید برد.
نکته ها: حجم نهایی نوشیدنی به دست آمده، 200 سی سی است.
زنجفیل خواص فراوان دارد اما اگر از بیماری سنگ کیسه صفرا رنج میبرید، قبل از سرو این نوشیدنی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.