20

طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و پنیر

مواد لازم:
سینه مرغ: دو عدد
اسپاگتی: یک بسته
سیر: سه حبه
پنیر چدار: 3 فنجان
گوجه فرنگی: 400 گرم
کره: 4 قاشق غذاخوری
نمک: 3 قاشق چایخوری
شیر: 2 فنجان
آرد برنج: 1/4 فنجان
پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
آب مرغ: یک فنجان
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: دو عدد
پودر زیره: مقداری


مرحله اول تهیه اسپاگتی با سس مرغ و پنیر:
فر رو با دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت یا صد و نود درجه سانتی گراد گرم کنید. در قابلمه ای آب بریزید و حرارت بدید تا به جوش بیاد. نصف قاشق چای خوری نمک در آب بریزید. سینه های مرغ رو بشورید و در آب در حال جوش قرار بدید. پیاز رو از وسط نصف کنید و در قابلمه بریزید. مرغ رو به مدت یک ساعت بپزید. مرغ های پخته رو از آب خارج کنید و بذارید خنک بشن و سپس اون ها رو تکه تکه یا ریش ریش کنید. یک فنجان از آب مرغ رو بردارید و باقی مانده ش رو در فریزر نگه داری کنید. سعی کنید زودتر آب مرغ رو مصرف کنید. اگر مایل هستید مقدار آویشن و سیر رو بیشتر کنید و مقداری ازشون رو در حین پختن مرغ در آب آن بریزید تا طعم بهتری به مرغ ها بده.

مرحله دوم تهیه اسپاگتی با سس مرغ وپنیر:
در تابه ای کره رو ذوب کنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و در کره تفت بدید تا نرم بشه و بعد سیر ریز خرد شده رو به تابه اضافه کرده و تفت بدید. فلفل دلمه ای رو خرد کنید و دانه هاشو جدا کنید و به تابه اضافه کنید. آرد رو به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید تا کف کنه. حالا شیر رو کم کم اضافه کنید و هم زمان مواد رو هم بزنید.
آب مرغ و باقی مانده نمک رو اضافه کنید و شعله رو بیشتر کنید. حالا که شیر رو اضافه کردید باید مراقب باشید تا سر نره. آرد هم باعث می شه سس ته نشین بشه پس مرتب هم بزنید و به مدت چهار دقیقه مایع رو بجوشانید تا غلیظ تر بشه. حالا گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و به همراه مرغ ها به تابه اضافه کنید. پودر آویشن و پودر زیره رو به همراه پودر فلفل سیاه در تابه بریزید و خوب هم بزنید. دو فنجان پنیر چدار رنده شده رو در تابه بریزید و تا زمان ذوب شدن هم بزنید.

 

مرحله سوم تهیه اسپاگتی با سس مرغ و پنیر:
در این حین اسپاگتی رو در آب جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. به آب ماکارونی ها نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. بعد از پخت ماکارونی ها رو آب کش کنید و زیر آب سرد بگیرید. اسپاگتی رو به سس در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که سس به خورد اسپاگتی بره روی حرارت نگه دارید. حالا مواد رو در ظرفی مناسب فر بریزید. از مواد بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.
باقی پنیر چدار رو روی مواد بپاشید. می تونید برای روی اسپاگتی از مقداری پنیر پارمزان هم استفاده کنید. ظرف رو به مدت بیست دقیقه در فر قرار بدید تا زمانی که پنیر کاملا طلایی رنگ بشه. بعد از پخت ظرف رو به مدت پنج دقیقه در جایی قرار بدید تا خنک بشه و سپس سرو کنید. در صورت تمایل روی اسپاگتی مقداری جعفری خرد شده بریزید.
این اسپاگتی خوشمزه و لذیذ رو برای عزیزان تون بپزید و نوش جان کنید. یادتون باشه آشپزی محدودیت نداره و این ذهن های خلاق و عاشق هستن که سبک ها رو به وجود میارن. دلتون خوش.