1969

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجون

مواد لازم:
لپه : نصف پیمانه
بادمجان : 4 عدد متوسط
روغن : به مقدار لازم
سیب زمینی : 3 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز : 1 عدد
رب : 2 قاشق غذا خوری
لیمو امانی : 2 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم


مرحله اول تهیه خورشت قیمه بادمجان:
ابتدا پیاز را در گوشت رنده کرده و خوب ورز دهید. سپس در قابلمه روغن بریزید و گوشت را روی شعله متوسط سرخ کنید و هنگامی که به خوبی سرخ شد به آن نمک و فلفل و زردچوبه و رب راهم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه روی آن ۶ لیوان آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا خورشت پخته شود.


مرحله دوم تهیه خورشت قیمه بادمجان:
در قابلمه ی کوچکی لپه را جدا گانه بپزید و هنگامی که به خوبی پخته شد آن را آبکش کنید و به محتویات گوشت اضافه کنید. قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا به خوبی گوشت و لپه باهم جا بیوفتد.


مرحله سوم تهیه خورشت قیمه بادمجان:
اکنون سیب زمینی ها را به صورت خلال های باریک درآورده و جداگانه در تابه سرخ کنید و در ظرف کنار بگذارید.

 

مرحله چهارم تهیه خورشت قیمه بادمجان:
بادمجان را هم از قبل پوست بگیرید و در آب نمک بگذارید تا نرم شود و روغن کمتری مصرف کنید. اکنون آن را آبکش کنید و در روغن به خوبی سرخ کنید تا کاملا بادمجان ها یکدست سرخ شود.

 

مرحله پنجم تهیه خورشت قیمه بادمجان:
هنگامی که گوشت و لپه به خوبی پخت؛ لیمو عمانی راهم به ان بیافزایید و بعد از گذشت ده دقیقه زیر غذا را خاموش کنید.خورشت را در ظرفی مناسب بریزید و کنار آن سیب زمینی سرخ شده و بادمجان بگذارید و نوش جان کنید.