1961

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی مجلسی

مواد لازم:
سبزی خورشتی : 500 گرم
لوبیا چیتی : 200 گرم
گوشت خورشتی : 300 گرم
پیاز : دو عدد متوسط
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
نعناع خشک : یک قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک : یک قاشق غذاخوری
لیمو عمانی : 2 عدد
روغن : به مقدار لازم
رب : 2 قاشق غذا خوری


مرحله اول تهیه قورمه سبزی مجلسی:
لوبیا چیتی را از 10 ساعت قبل بخیسانید.سپس در قابلمه ایی جداگانه آن را بپزید و هنگامی که پخته شد آن را آبکش نمایید و در ظرف جداگانه ایی قرار دهید. آن را هم به باقی محتویات خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا همه ی مواد باهم به خوبی پخته شود و جا بیوفتد.

 

مرحله دوم تهیه قورمه سبزی مجلسی:
پیاز ها را نگینی خورد کرده و در قابلمه تفت میدهید. هنگامی که نیم پخت شد به آن گوشت خورشتی را هم اضافه کنید و آن را مجددا تفت دهید. هنگامی که به خوبی پیاز و گوشت پخته شد به آن سبزی نعنا خشک و شنبلیله را به همراه زردچوبه و رب را اضافه کنید و یک دقیقه آن را تفت دهید. سپس 7 لیوان آب روی آن بریزید. وشعله را بالا بزنید به مدت 15 دقیقه تا غذا به جوش بیوفتد.


مرحله سوم تهیه قورمه سبزی مجلسی:
در مرحله بعد سبزی خورشتی را در تابه ایی بریزید و به همراه روغن به مدت ۱0 دقیقه تفت دهید. سپس آن را به قابلمه خورشت اضافه کنید.

نیم ساعت قبل از اینکه خورشت جا بیوفتد و زیر غذا را خاموش کنید لیمو عمانی را هم بشویید و به خورشت اضافه کنید.
اگر دوست داشتید خورشت ترش تری داشته باشید میتوانید از یک قاشق آبلیمو هم استفاده کنید، امیدوارم از این دستور پخت لذت برید. نوش جان