طرز تهیه خورشت بادمجان با مرغ
مواد لازم:
بادمجان : 1 عدد
گوجه فرنگی : 1 عدد
گوشت مرغ : 100 گرم
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد کوچک
هویج : 1 عدد کوچک
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : 6 قاشق غذا خوری
رب گوجه : 1 قاشق مرباخوری
آب : 1 لیوان
فلفل : به مقدار لازم
مرحله اول تهیه خورشت بادمجان با گوشت مرغ:
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و در اندازه های دلخواه تقسیم کرده و نمک می زنیم و در داخل آبکش لگن دار گذاشته تا تلخی آن گرفته شود بعد از 1 الی 2 ساعت 4 قاشق غذا خوری روغن را در داخل تابه ریخته روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی روغن داغ شد سپس بادمجان ها و گوجه فرنگی را نصف کرده و درون تابه چیده تا سرخ شود.
مرحله دوم تهیه خورشت بادمجان با گوشت مرغ:
پیاز را پوست گرفته شسته و خلالی خرد کرده و همچنین فلفل دلمه ای و هویج را خرد کرده و در تابه می ریزیم ، مرغ را در اندازه های کوچک تقسیم کرده و در تابه ریخته و 2 قاشق غذا خوری روغن مایع اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم بعد از 7 دقیقه زرد چوبه نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان با گوشت مرغ:
بعد از اینکه مواد را تفت دادیم و از خامی در آمدند رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم می زنیم بعد از 5 دقیقه 1 لیوان آب را اضافه کرده و هم می زنیم وقتی به جوش آمد شعله حرارت را کم کرده تا ملایم بجوشد و مواد پخته شود.
بعد از 40 الی 60 دقیقه مواد کاملا پخته و خورشت بادمجان با گوشت مرغ ما آماده هست با پلو مورد نظر میتوانید سرو کنید.
نوش ... جان ...