1917

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله

مواد لازم:
فیله گوشت گوساله : 5 تکه
پیاز : یک عدد
سیر : یک حبه
بادمجان : 6 عدد
غوره : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ خوری
سیب زمینی : 3 عدد
گوجه فرنگی : 2عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
روغن مایع : به مقدار لازم


مرحله اول تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله:
برای تهیه خورشت اول پیاز را نگینی خرد می کنیم و کمی روغن داخل قابلمه تفت می هیم و کمی زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و کاملا که پیاز طلایی شد گوشت گوساله را به مواد اضافه می کنیم کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کندو بعد رب و یک حبه سیری که داشتیم را به خورشت اضافه می کنیم و میگذاریم به مدت 2 ساعت کاملا گوشت بپزد.



مرحله دوم تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله:
در این زمان که گوشت پخته می شود بادمجان ها را پوست کنده و برش میدهیم و شسته و کاملا با دستمال آب بادمجان ها را می گیریم و بعد داخل ماهیتابه کمی روغن میریزیم و بادمجان ها را داخلش سرخ می کنیم.

 

مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله:
بعد از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم نوبت میرسه به سیب زمینی ها که قبل از آن پوست کننده و خلالی خورد می کنیم.

 

مرحله چهارم تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله:
سیب زمینی های خلالی را داخل سرخ کن ریخته و میگذاریم کاملا طلایی و مغز پخت شود و در انتها روغن اضافه آن را می گیریم.

 

مرحله پنجم تهیه خورشت بادمجان با گوشت گوساله:
در مرحله آخر گوشت خورشت ما کاملا یپخته و بعد نمک و گوجه های حلقه شده را اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه غوره و دارچین را به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که کاملا جا بیافتد و بعد خورشت را داخل ظرف مخصوص میریزم و به همراه برنج میل می کنیم.