1916

طرز تهیه خورشت بادمجان

مواد لازم:
گوشت خورشتی : 200گرم
بادمجان : 4عدد
گوجه : 2عدد
لیمو امانی : 2عدد
زعفران دمکرده : مقدار لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری پر
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دارچین : به مقدار لازم


ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه میکنیم در آب نمک به مدت نیم ساعت میگذاریم.بعد پیاز را نگینی خرد کرده باروغن در دیگ سرخ میکنیم سپس زردچوبه و گوشت را اضافه میکنیم کمی گوشت راسرخ میکنیم بعداز آن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم ودرب دیگ را میبندیم به مدت 45دقیقه تا بپزد.بادمجان ها را از آب نمک بیرون آورده اطرافشان را ماست مالی میکنیم تا کمتر روغن جذب کنند.وسپس در روغن سرخ میکنیم گوجه ها را هم در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.درب دیگ را باز کرده و لیمو امانی را اضافه کرده و 15دقیقه دیگه اجازه میدهیم با لیموامانی بپزد سپس گوجه و بادمجان و دارچین را اضافه کرده و میگذاریم کمی قل بخورند.بعداز 10دقیقه غذا حاضر است نوش جان