1882

طرز تهیه خورش مرغ و نارگیل

مواد لازم:
سینه مرغ : 1 کیلو گرم
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل : 5 قاشق غذاخوری
رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع : به مقدار کافی
پیاز درشت : 1 عدد
پودر کاری : 1 قاشق غذاخوری
سیر : 4 حبه
نمک : به مقدار کافی
عصاره مرغ : 1 عدد
آبلیمو تازه : 1 قاشق سوپخوری


مرحله اول تهیه خورش مرغ و نارگیل:
ابتدا یک کیلوگرم سینه مرغ را تکه کنید بشویید و در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن برود.

 

مرحله دوم تهیه خورش مرغ و نارگیل:
در یک تابه مقداری روغن ریخته، سپس 4 حبه سیر خرد شده و 1 عدد پیاز درشت خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز و سیر با حرارت ملایم نرم شوند و تفت بخورند. سپس نصف قاشق چایخوری زردچوبه و 1 قاشق غذاخوری پودر کاری، مقداری نمک و 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز را بی افزایید و باز هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند.حرارت را کم کنید و تکه های سینه مرغ را هم جداگانه در تابه ایی تفت دهید و مرتب هم بزنید تا تکه های سینه مرغ تفت بخورد. سپس همه مواد را درون یک قابلمه می ریزیم 2 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم خورش با حرارت ملایم بپزد.



مرحله سوم تهیه خورش مرغ و نارگیل:
1 عدد عصاره مرغ را در یک فنجان آب حل می کنیم و به همراه 5 قاشق پودر نارگیل داخل قابلمه می ریزیم(می توانید از نارگیل تازه رنده شده هم استفاده کنید) و می گذاریم خورش باز هم بپزد.

 

مرحله چهارم تهیه خورش مرغ و نارگیل:
پس از آن که خورش 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم با حرارت ملایم پخته شد، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه را با اندکی روغن در یک تابه سرخ می کنیم سپس رب گوجه فرنگی سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم، 1 قاشق آبلیمو تازه را هم اضافه کرده و می گذاریم چند دقیقه خورش روی حرارت بماند تا جا بی افتد سپس خورش را با برنج دمکرده می کشیم و سرو می کنیم.