1840

طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ

مواد لازم:
سینه مرغ : 2 عدد
پودر کاری : 1 قاشق غذاخوری
قارچ : 200 گرم
خامه : 50 گرم
کره : 50 گرم
پیاز : 1 عدد
شیر : 2 لیوان
زرشک : 3 قاشق غذاخوری
آبلمیو : 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده :  به مقدار کافی
نمک : به مقدار لازم
روغن : به میزان لازم


مرحله اول تهیه خوش کاری با مرغ و قارچ:
ابتدا 2 عدد سینه مرغ را به قطعات کوچک چهارگوش بریده و در آبلیمو، یک عدد پیاز رنده شده و مقداری زعفران دمکرده بخوابانید. پس از 2 ساعت، درون تابه مقداری روغن ریخته و تکه های سینه مرغ را در آن تفت دهید.

 

مرحله دوم تهیه خوش کاری با مرغ و قارچ:
یک تابه دیگر را روی حرارت بگذارید 50 گرم کره را افزوده سپس 2 لیوان شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر گرم شده و کره آب شود پس از آن که بجوش آمد 200 گرم قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و قارچ نرم شود. 2 قاشق آرد گندم را از قبل تفت دهید و در این مرحله اضافه کنید این کار فقط برای قوام خورش است.

 

مرحله سوم تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ:
گوشت مرغ سرخ شده را به تابه حاوی قارچ و شیر اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری پودر کاری (سعی کنید از پودر کاری معطر عطاری ها استفاده کنید چون طعم این خورش به ادویه آن وابسته است) و مقداری نمک بپاشید و بگذارید تا همه مواد با حرارت ملایم جا بی افتد.

 

مرحله چهارم خوش کاری با مرغ و قارچ:
پس از آن که از نرم شدن گوشت اطمینان حاصل کردیم، 50 گرم خامه را افزوده و سپس سه قاشق زرشک را که از قبل تفت داده شده را هم اضافه میکنیم و میگذاریم کمی جا بی افتد و در آخر برنج را هم که از قبل دم کرده ایم همراه با خورش سرو میکنیم.