182

طرز تهیه آب آنانس و انگور و کرفس

مواد لازم:
آناناس: 50 گرم
هویج: 1 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد
کاهو: 50 گرم
انگور: 50 گرم
یخ: به میزان لازم
آب آناناس اگرچه به شکل صنعتی، فراوان یافت میشود اما باید بدانید که هرگز نمیتوانید جایگزین آبمیوه طبیعی و تازه شود. در واقع آناناس رسیده و شیرین با داشتن خواص فراوان مثل: کاهش فشار خون، ضد التهاب و ضد درد، مناسب برای ورم مفاصل و با دارا بودن میزان بالایی ویتامین C و آنتی اکسیدان میوه ای فوق العاده جهت جلوگیری از سرطان است.
خواص انگور این میوه ی بهشتی نیز بر کسی پوشیده نیست وقتی که با آب کرفس و هویج ترکیب میشود یک ماده مغذی سرشار از ویتامین‌های مختلف تشکیل می‌دهد که نیازهای مختلف بدن را تأمین می‌کنند.
برای تهیه این نوشیدنی فوق العاده کمی وقت صرف کنیئد اما خواهید دید که ارزش غذایی آن به مراتب بالاتر از زمانی است که صرف آن شده است.
ابتدا آنانس را پوست بگیرید مواظب باشید بخش هایی از پوست سخت آن به گوشتش باقی نماند. هویج را نیز پوست بگیرید. سپس انگور و کاهو را بشویید. از انگور بدون هسته برای این نوشیدنی استفاده کنید. آب تمام مواد را بگیرید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا نوشیدنی یکدست و یکنواختی بدست آید. سپس در لیوانی کوتاه مقداری یخ بریزید و آبمیوه را روی آن ریخته و با آناناس یا مواد موجود تزیین کنید. با مواد اولیه موجود می‌توان 150 سی‌سی از این محلول را آماده و نوش جان کرد.