1774

طرز تهیه خورش آلو با ماهی

مواد لازم:
فیله ماهی : 200 گرم
آلو سیاه تازه یا آلو برقانی : 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
رب انار : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
دارچین : مقداری
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : مقداری
پیاز : 1 عدد
روغن : به مقدار لازم
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول تهیه خورش آلو با ماهی:
پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در تابه ایی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

آلو ها را بشویید (اگر آلو برقانی است از قبل خیس کنید). 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل پیاز بریزید و تفت بدهید و سپس آلو ها را هم داخل پیاز و رب گوجه فرنگی بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. همه مواد را داخل قابلمه ایی بریزید و 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار داده تا آلو نرم شوند و بپزند.

 

مرحله دوم تهیه خورش آلو با ماهی:
3 قاشق آرد گندم را با مقداری دارچین و پودرسیر و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و اندکی نمک و فلفل ترکیب کنید و در کف یک بشقاب بریزید فیله های ماهی را در این مواد خشک بغلتانید و در تابه ایی حاوی مقداری روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم تهیه خورش آلو با ماهی:
در قابلمه حاوی آلو ها را باز کنید. آلو ها را با ملاقه خارج کنید هسته ها را از آن ها خارج کنید و آلوهای پخته را با گوشت کوب بکوبید تا پوره شوند (می توانید از بلندر هم استفاده کنید.) ته قابلمه را با قاشق هم بزنید تا هسته آلو ها جا نمانده باشند.

سپس پوره آلو را به قابلمه برگردانید، ماهی های سرخ شده را اضافه کنید، 1 قاشق غذاخوری رب انار و 1 قاشق غذاخوری شکر را هم بی افزایید و بگذارید خورش جا بی افتد. ترشی و شیرینی این خورش به ذائقه خودتان بستگی دارد.